Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ως πότε θα ραντίζουν τους δημότες με ψέματα, ορισμένα κατευθυνόμενα ΜΜΕ;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ελπίζαμε, με προηγούμενες τοποθετήσεις μας, ότι ορισμένα κατευθυνόμενα τοπικά ΜΜΕ θα φιλοτιμηθούν και θα πάψουν να ραντίζουν συστηματικά με ύβρεις, ψεύδη και μισές αλήθειες τους δημότες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Όμως αυτά, όχι μόνο δεν λένε να σταματήσουν τις αήθειες, αλλά παριστάνουν και τους "τιμητές" της δημοσιογραφίας.
Σ' αυτούς λοιπόν τους "αγνούς" υπερασπιστές της δημοσιογραφίας, αφιερώνουμε το δημοσίευμα της ΑΙΧΜΗΣ, στο φύλλο που κυκλοφόρησε στις 9/10/2015, όπου κάποιος "δημοσιογράφος" έγραψε ανερυθρίαστα, τα παρακάτω:
"Έμαθα πάντως πως στο δήμο άρχισαν και τις απευθείας αναθέσεις. Ανατέθηκαν λέει 2 μελέτες στο γεωπονικό πανεπιστήμιο που η κάθε μια κοστίζει από 20.000 ευρώπουλα. Που, πως και τι
δεν γνωρίζω, αφού είναι μια υπόθεση που τη χειρίζονται οι ...Σοφοί! Μιλάμε όμως για απευθείας αναθέσεις συνολικού κόστους 40.000 ευρώ, σε εποχές που δεν υπάρχει χρήμα. Γρηγόρη δήμαρχε, μήπως εδώ κάνεις φάουλ; Γιατί θυμάμαι πως εσύ κατήγγειλες τους προκατόχους για τις απευθείας αναθέσεις...".
Φυσικά το δημοσίευμα αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια, την οποία κακοποιεί βάναυσα και απροσχημάτιστα.
Αντίθετα πρόκειται για ένα ακόμη ψευδέστατο και φαιδρό δημοσίευμα της ΑΙΧΜΗΣ, που για πολλοστή φορά προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη, ποδοπατώντας κάθε έννοια ηθικής και γκρεμίζοντας ότι της έχει απομείνει από πλευράς δημοσιογραφικής δεοντολογίας και αξιοπιστίας.
Αναρωτιέται βέβαια ο κάθε αναγνώστης, αφού ο "δημοσιογράφος" της ΑΙΧΜΗΣ παραδέχεται ότι δεν γνώριζε το "που, πως και τι", γιατί πριν χύσει το δημοσιογραφικό δηλητήριό του, δεν φρόντισε να πάρει πληροφορίες, ως όφειλε;
Εμείς που δεν είμαστε "δημοσιογράφοι", κάναμε το αυτονόητο, που έπρεπε να κάνει η ΑΙΧΜΗ και πήραμε πληροφορίες από την δημοτική αρχή και από την Επιτροπή Οραματικού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Μεγάρων(ΕΠ.Ο.Α.Σ. ΜΕ.), η οποία ως γνωστόν είναι εικοσαμελής διαπαραταξιακή επιτροπή, αποτελούμενη από εθελοντές επιστήμονες συμπολίτες μας, προσωπικότητες μη αιρετές και την οποία προσπαθεί να χλευάσει ο «δημοσιογράφος», χαρακτηρίζοντας την «οι …. Σοφοί». Η αλήθεια λοιπόν, είναι:
α) Ο Δήμος δεν έχει αναθέσει οποιαδήποτε μελέτη στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
β) Κατά τη 12μηνη λειτουργία της, η ΕΠ.Ο.Α.Σ.ΜΕ., ζήτησε την συνδρομή, μεταξύ άλλων, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής αγροτικής παραγωγής, βάση των σύγχρονων δεδομένων και απαιτήσεων.
Στο πλαίσιο αυτό έγιναν δύο προτάσεις: Μία για διερεύνηση συγκεκριμένων εδαφολογικών δεδομένων και μία για διαχείριση των υδάτινων πόρων, με κόστος το οποίο έχει αξιολογηθεί ως πολύ χαμηλό σε σχέση με το εύρος και την πολυπλοκότητα των εργασιών, καθώς και σε σχέση με τα οφέλη που θα προκύψουν.
Για την κάλυψη του κόστους της διερεύνησης των εδαφολογικών δεδομένων, έδειξε κατ' αρχήν ενδιαφέρον ο Αγροτικός Σύλλογος, προκειμένου να το καλύψει από επιχορηγήσεις, που αυτός λαμβάνει. Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη σχετικά με αυτό.
Δυστυχώς, από τα παραπάνω, για πολλοστή φορά τεκμηριώνεται, ότι ο γνωστός και μη εξαιρετέος "δημοσιογράφος" της ΑΙΧΜΗΣ, δεν ενδιαφέρεται ούτε για την δημοσιογραφική δεοντολογία, ούτε για την αλήθεια, αλλά ούτε και για το καλό του τόπου. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κτυπήσει τον Δήμαρχο, με κάθε ανήθικο τρόπο και μέσο, μπας και τον φθείρει με τα ψέματα και τη λάσπη, ώστε να αποκομίσει πολιτικά οφέλη συγκεκριμένος δημοτικός συνδυασμός της αντιπολίτευσης.
Και είναι τέτοιο το μένος και η εμπάθεια του ατόμου αυτού, που δεν καταλαβαίνει, ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους, τόσο περισσότερο μειώνεται η εικόνα του στη Μεγαρική και Νεοπεραμιώτικη κοινωνία και στο τέλος θα πάει εκεί, που του αξίζει.
Και δεν καταλαβαίνει επίσης, ότι όσο περισσότερο τα βάζει με την ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, τόσο περισσότερο εμείς θα τον αποκαλύπτουμε και αυτός θα εκτίθεται!
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου