Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ! Η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα που σχολιάστηκε-Μόνος σαν κακομοίρης με σκυμμένο κεφάλι και τα χέρια στις τσέπες στην άκρη της φώτο


Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε την Κυριακή, στην «οικογενειακή» φωτογραφία της μίνι Συνόδου για τα Βαλκάνια και τους πρόσφυγες, απόμακρος. Εδειχνε απομονωμένος από τους άλλους ηγέτες, αφηρημένος, με τα χέρια στις τσέπες και η στάση του αυτή σχολιάστηκε.
Ηταν μια από τις ασυνήθιστες πόζες του πρωθυπουργού για «οικογενειακή» φωτογραφία στις Βρυξέλλες, αφού συνήθως εμφανίζεται χαμογελαστός, παρέα με τους ομολόγους του.
Αυτή τη φορά η εικόνα του Αλέξη Τσίπρα ήταν εντελώς διαφορετική και σχολιάστηκε στα social media. Κάποιοι σχολίασαν ότι η Ελλάδα βρέθηκε στο περιθώριο των συζητήσεων, άλλοι αναφέρθηκαν στην εμφάνιση του πρωθυπουργού, που έδειχνε έντονα προβληματισμένος και κουρασμένος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου