Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ… ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ… ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ…
 Άγνωστο παραμένει πότε θα πληρωθούν τα οικογενειακά επιδόματα του τρίτου τριμήνου του 2015 τα οποία έπρεπε να έχουν καταβληθεί σε 650.000 οικογένειες την 20η Οκτωβρίου. Διαβάστε το προκλητικό γιατί… Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο μάλιστα, τα 225 εκατ. ευρώ που προορίζονταν για τα οικογενειακά επιδόματα χρησιμοποιήθηκαν στις 13 Οκτωβρίου για να συμπληρωθεί η δόση των 448.014.119 ευρώ που όφειλε να καταβάλει το κράτος στο ΔΝΤ. Έτσι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που περίμεναν τα χρήματα από το οικογενειακό επίδομα για να καλύψουν τις ανάγκες τους, να πληρώσουν τα δάνειά τους, ακόμα και τον ΕΝΦΙΑ, παρά τις κυβερνητικές επιβεβαιώσεις που είχαν ότι το ποσό αυτό θα καταβληθεί σήμερα Παρασκευή, έχουν μείνει στο κενό.

 hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου