Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Τα τενεκεδάκια κάνουν αντίσταση. ΕΙΔΙΚΑ τα ΞΕΓΑΝΩΤΑ κατά Γιαννόπουλο

















Όλες οι δηλώσεις που κάνουν τύποι σαν τον Μιχελογιαννάκη ένα και μόνο στόχο έχουν. Να προστατεύουν το σύστημα, γιατί ο κόσμος ελπίζει ότι θα υπάρξει αντίδραση από αυτούς τους μ@λ@κες.    Στην πραγματικότητα ο ρόλος τους είναι ξεκάθαρος και κατευθυνόμενος. Με δηλώσεις "δεν περνάνε νέα μέτρα" και "δεν θα τα ψηφίσω", παγιδεύουν τον λαό....
Αν γυρίσουμε πίσω στα χρόνια των μνημονίων, θα δούμε πολλά τέτοια ρουφιανάκια, κυρίως από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, από όπου μετακόμισε πάρα πολύ σαβούρα προς το ΣΥΡΙΖΑ....
Με τις πρώτες απώλειες απειλείται η κυβέρνηση, στη δεύτερη βαριά δέσμη μέτρων που ακολουθεί τον Νοέμβριο, μετά τη χθεσινή υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα 48 προαπαιτούμενα γράφουν τα διάφορα site και "προαγγελία καταψήφισης μέτρων" έκανε ο γελοίος Μιχελογιαννάκης ο οποίοε πουλώντας "τρελλίτσα" παραμένει στη βουλή, ενώ αν έμενε στο ΠΑΣΟΚ θα τον είχε ξεχάσει και η μάνα του. Τις δηλώσεις τις έκανε στο MEGA και πραγματικά ήταν για γέλια. Αυτός λοιπόν ο επαναστάτης που θα έκαμνε απεργία πείνας, αυτός ο τυχοδιώκτης που χώθηκε μέσα στις κούτες στο πεζοδρόμιο προκαλώντας την χλεύη, αυτός που όταν διετάχθη είπε ΝΑΙ σε όλα, πουλάει αντίσταση. Ίσως η λέξη "Τσίπα"πρέπει να αφαιρεθεί από το Ελληνικό λεξιλόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου