Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΨΕΥΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Τα Μεγάλα Κορόιδα Και Θύματα Τους ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ

Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζουν ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ.

Χάνεις το μέτρημα με τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΛΟΚΑΜΜΕΝΟΥ…

Για μια ακόμη φορα, ο μυστικός πράκτορας, ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, αποκαλύπτει τον ορυμαγδό της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.


ΤΣΙΠΡΑΣ:
Η πρόταση για δημιουργία  γκέτο τέθηκε ανεπίσημα στη σύνοδο των Βρυξελλών.



Δεν μπορεί να δοθεί άλλη εξήγηση,έχουν το ακαταλόγιστο ή κάνουν λογαριασμούς χωρίς τονξενοδόχο… ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και μας κοροϊδεύουν με τα ψέματα τους… πάλι!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ Η ΕΧΕΙΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4ΡΑ,
Αντε ρε μπαγάσα να σε ακούσω να μιλάς και τούρκικα σε λίγο… φυσικά θα είναι  για το καλό των συνεννοήσεων με τους «γείτονες»
.
Τότε θα σου θυμίσωτα υπόλοιπα που μου έγραφες περι Τούρκων… !
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου