Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚΡΗΞΗ!!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ...

Τα στοιχεία είναι επίσημα αλλά δεν μιλάει γι' αυτά κανένα κανάλι ή άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης. Από χθες το απόγευμα στις 17.00 μέχρι....
σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι στη Λέσβο εισέβαλαν 10.000 λαθρομετανάστες! Το ίδιο διάστημα (δηλαδή από χθες το απόγευμα ως σήμερα) στη Χίο μπούκαραν 7.000 λαθρομετανάστες. Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες είναι πρωτοφανές. Ποτέ το προηγούμενο διάστημα δεν εισέβαλλαν τόσο λάθροι καθημερινά. Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν στη χώρα μας με απίστευτους πλέον ρυθμούς. Όταν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες εισέβαλαν 17.000 λάθροι μόνο σε 2 νησιά, φανταστείτε τι γίνεται στα υπόλοιπα. Τι γίνεται δηλ. στην Κω, τη Λέρο, την Πάτμο, τη Σάμο, τη Ρόδο κ.α. Υπολογίζεται ότι πάνω από 30.000 λαθρομετανάστες εισέρχονται στη χώρα μας η οποία πλέον βρίσκεται σε κατάσταση έκρηξης! Ποιος ο λόγος; Πολλοί. Ένας από αυτούς είναι η ίδια η Γερμανία η οποία θέλει να προκαλέσει την έκρηξη στη χώρα μας και να αναγκάσει την Ελλάδα να υποχωρήσει στην απαίτησή της να φυλάσσεται από κοινού με την Τουρκία το Αιγαίο. Θα αναγκάσει δηλαδή η Μέρκελ τον Τσίπρα με τον Καμμένο να κάνουν πίσω και να αποδεχτούν τη συγκυριαρχία του Αιγαίου με τους Τούρκους! Η Τουρκία που προκάλεσε δηλαδή το πρόβλημα, αντί να καταγγελθεί από την Ελλάδα και τη διεθνή κοινότητα, θα μπει με την αποδοχή της ίδιας της κυβέρνησής μας, ως φύλακας-προστάτης-συγκυρίαρχος του Αιγαίου!
Ο άλλος λόγος της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στα νησιά μας οφείλεται στην τουριστική περιοχή Τσεσμέ η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη Χίο (πάνω φωτό). Η περιοχή αυτή, σε μεγάλο βαθμό γερμανικών συμφερόντων, είχε πολλούς "πρόσφυγες". Με το τέλος της θερινής περιόδου Γερμανοί και Τούρκοι τους ξαμολάνε στην Ελλάδα! Υπολογίζεται ότι στα τουρκικά παράλια περιμένουν να εισβάλουν στην Ελλάδα 2.000.000 λαθρομετανάστες-μουσουλμάνοι! Η Αθήνα/Πειραιάς δέχονται πλέον πάνω από 30.000 λαθρομετανάστες, με τα καράβια να πηγαίνουν και να έρχονται χωρίς σσταματημό! Η Ελλάδα εποικίζεται με ταχύτατους ρυθμούς από ισλαμιστές και η έκρηξη με συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτο φαινόμενο, μια και η χώρα μας μετατρέπεται εσκεμμένως σε αποθήκη ισλαμιστών!
 ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΑΧΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ) ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; Κάνει την πάπια και ο Καμμένος και όλη η κυβέρνηση η οποία αποδέχεται καθημερινά χιλιάδες λαρομετανάστες, ενώ θα μπορούσαν να μεταβούν στους τόπους προορισμούς τους με αεροπλάνα. Θέλουν όμως την Ελλάδα και αποθήκη ισλαμιστών και να καταδικάζουν τη χώρα μας κάθε φορά που πνίγονται μικρά παιδιά! indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου