Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Βόμβα! Παραπέμπεται υπουργός κλειδί....


dikashrio
Είναι πλέον επίσημη η παραπομπή του υπουργού οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, σύμφωνα με την σημερινή απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες της Βουλής, για τις υποθέσεις του Γιώργου Σταθάκη και του Αλέκου Φλαμπουράρη.
Πιο αναλυτικά, κ Σταθάκης παραπέμπεται για παράνομο πλουτισμό, ενώ παράλληλα πρόκειται να εξεταστούν και οι καταγγελίες περί «μαύρων ταμείων» σε κατασκευαστική του εταιρεία.
Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομίας φαίνεται ότι "παρέλειψε" να συμπεριλάβει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στις δηλώσεις του, με του ορκωτούς λογιστές να ψάχνουν ενδελεχώς τον φάκελό του, ώστε να αποφασιστεί αν ισχύουν οι κατηγορίες περί παράνομου
πλουτισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λογιστές δεν πρόκειται να περιοριστούν μονάχα στην παρούσα υπόθεση, αφού πρόκειται να ελέγξουν και τις παλαιότερες δηλώσεις του υπουργού, για τυχών άλλες "αφέλειες".
Ο κ. Σταθάκης δεν αποτέλεσε τον μοναδικό πρωταγωνιστή στα μάτια της επιτροπής, καθώς σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πόθεν έσχες της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο, η  υπόθεση Φλαμπουράρη πρόκειται να πάρει και αυτή τον δρόμο της, με τον κατά προτεραιότητα έλεγχο του φακέλου.
Σύμφωνα με τον  κ. Βαρεμένο, η ολοκλήρωση της έκθεσης θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου