Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αλλοδαποί ληστές μαχαίρωσαν έγκυο γυναίκα στα Πατήσια για να την κλέψουν

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που σημειώθηκε όταν αλλοδαποί ληστές δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν έγκυο γυναίκα για να της αρπάξουν τα κοσμήματα που φορούσε και τα χρήματα που είχε πάνω της. Οι δύο δράστες που κρατούσαν μαχαίρια είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Φολεγάνδρου και επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες για να τους αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα. Όταν οι γυναίκες προσπάθησαν να αντιδράσουν ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να καρφώσει το μαχαίρι που κρατούσε στην κοιλιά της μιας από τις δύο γυναίκες, η οποία είναι έγκυος...
Στη συνέχεια οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν 160 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της και μια αλυσίδα από το λαιμό της και έφυγαν τρέχοντας. Η φίλη της πανικόβλητη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Περίοικοι άκουσαν τις κραυγές και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε την έγκυο γυναίκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. Ευτυχώς το τραύμα δεν προκάλεσε ζημιά σε ζωτικό όργανο της κοπέλας ούτε και στο έμβρυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου