Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει, ότι χάσατε τις εκλογές, επειδή αποτύχατε;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί κύριοι του Γραφείου Τύπου (;) του συνδυασμού του κ. Μαρινάκη, η προσπάθειά σας να δικαιολογήσετε με ψευδείς ανακοινώσεις και χαρακτηρισμούς, την προβληματική διοίκηση που άσκησε αρχηγός σας, (ο οποίος είναι μεν συμπαθής ως γιατρός, αλλά ήταν απόλυτα αποτυχημένος ως δήμαρχος), δυστυχώς για το συνδυασμό σας, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.
Όπως κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν και τα ψέματα που δημοσιοποιήσατε, για δήθεν αύξηση του χρέους της ΔΕΥΑΜ από 3.500.000 € σε 6.000.000 €, με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής.
Αυτά τα χρέη να τα "ψάξετε" στη δική σας και σε προηγούμενες διοικήσεις, διότι η αποστομωτική αλήθεια είναι ότι, η σημερινή
διοίκηση έχει βελτιώσει τις δαπάνες της ΔΕΥΑΜ.
Πιο συγκεκριμένα μείωσε τις μηνιαίες δαπάνες της ΔΕΥΑΜ κατά 27.000 ευρώ, δηλαδή κατά 21%. Και επιπλέον είναι σε συνεχή επαφή με την ΕΥΔΑΠ, για να μπει τέλος στα προβλήματα ύδρευσης όχι μόνον στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο, αλλά και σε όλους τους οικισμούς.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φτηνοί λαϊκισμοί για μικροπολιτική εκμετάλλευση.
Και κάτι ακόμη. Και οι πέντε που συμμετέχουμε στη σημερινή Επιτροπή Επικοινωνίας της ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, δεν είμαστε "αόρατοι", αλλά έχουμε σάρκα και οστά. Και όπως σας έχουμε ξαναπεί, όταν εσείς και οι "ομάδες επικοινωνίας" των υπολοίπων συνδυασμών αποκαλύψετε τα δικά σας ονόματα, τότε θα σας γνωστοποιήσουμε και εμείς τα δικά μας.
Εν τω μεταξύ, καλό θα είναι να χωνέψετε ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει άλλα 4 χρόνια για να ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο της.
Ενώ εσάς, οι δημότες σας έστειλαν σπίτι σας, σαφέστατα επειδή ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ παταγωδώς, ως δημοτική αρχή.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου