Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κ. Αϊβαλιώτης. Το γαλάζιο φιάσκο ξαναέσωσε τον Τσίπρα με τους 151+2 μουσουλμάνους

«Για άλλη μια φορά το ...."Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ" που λέγεται σημερινή ΝΔ ξαναέσωσε τον Α. Τσίπρα και την κλυδωνιζόμενη κυβέρνησή του με τους 151+ 2 μουσουλμάνους. Στα διεθνή ΜΜΕ η Ελλάδα εμφανίζεται ως η χώρα που δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ...διεξαγωγή ενός ντέρμπυ ή τις εσωκομματικές εκλογές στο 2ο σε δύναμη κόμμα, το οποίο πλέον σαπίζει διαβρωμένο από τζάκια, γόνους, βαρώνους, μηχανισμούς ,κολλητιλίκια, αποστάτες και άλλους πάσης φύσεως πολιτικούς "χλιμίντζουρες". Το ιστορικό κόμμα του αείμνηστου Κων/νου Καραμανλή δείχνει να  σβήνει προξενώντας πλέον θυμηδία , ενώ η  πρόταση περί μεταβατικής προεδρίας της κ. Γιαννάκου ολοκληρώνει τον σουρρεαλισμό: Η  κ. Γιαννάκου είναι  η υπουργός Παιδείας που αρνήθηκε πεισματικά να αποσύρει το αλήστου μνήμης  βιβλίο της κ. Ρεπούση..
και μόνο η συνεχής  πίεση κάποιων από εμάς στην Βουλή και εκτός αυτής οδήγησε στην τελική απόσυρσή του.Οι σοβαροί άνθρωποι  σπανίζουν στην σημερινή ΝΔ και η καχυποψία περισσεύει , ενώ  σε αυτές τις στιγμές αναδεικνύεται ο ρόλος κάποιων προσωπικοτήτων , με επάγγελμα, κύρος  και σεβαστή σταδιοδρομία οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν σε ό,τι έλεγαν και δεν έχουν κομματικές ή άλλες φιλοδοξίες. Ενας από αυτούς είναι ο κορυφαίος δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Μαρίνος , επιτυχημένος τ. Ευρωβουλευτής της ΝΔ και επί 45 χρόνια Διευθυντής του "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ". Η προσωπικότητα του Γιάννη Μαρίνου, το ότι δικαιώθηκε σε ό,τι έλεγε εδώ και δεκαετίες , το διεθνές κύρος του λόγω της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο , οι  διακρίσεις που έχει λάβει από τα Οργανα της ΕΕ κλπ  τον καθιστούν ως την καλύτερη προσωρινή λύση για την κλυδωνιζόμενη ΝΔ, η οποία -αν δεν βρει κάποιον άνθρωπο με ανάλογο διεθνές κύρος  που να εγγυηθεί την ενότητά της- είναι καλύτερο να αυτοδιαλυθεί ώστε  να ξεκινήσει η επανίδρυση της ευρύτερης παράταξης , καθώς  ένα  ποσοστό πάνω από 15%  βρίσκεται  εκτός ΝΔ και κυρίως στα δεξιά της....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου