Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: Πιο ξευτιλισμένος και πιο άνανδρος πεθαίνεις..

Τους πούλησε και τους πρόδωσε όλους. Απο ένα τέτοιο υπάνθρωπο μπορείς να τα περιμένεις όλα.. Πούλησε και εξαπάτησε ενα ολόκληρο λαό που τον πίστεψε και έπινε νερό στό όνομά του Πούλησε και εξαπάτησε όλους τούς παλιούς συντρόφους του.. Πούλησε και διέλυσε φιλίες ετών ΒΛΕΠΕ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ΚΑΙ γενικά ιδεολογίες και πιστεύω τα ξεπούλησε όλα εν μία νυκτί Ισως να είναι και ο πιο σκάρτος "άνθρωπος" στον πλανήτη αυτή την χρονική περίοδο. Κάποιοι αφελείς εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το "παιδί" προσπάθησε αλλά οι κακοί ευρωπαίοι ήταν ανυποχώρητοι και εξανάγκασαν το "παιδί" σε ατακτή υποχώρηση. ΜΑΛΑΚΙΕΣ στο τετράγωνο,το κτήνος αυτό που υποδύεται τον άνθρωπο ήταν στημένο απο την αρχή. Τίποτα δεν έγινε στην τύχη τους ξεγέλασε όλους, αυτές οι δήθεν ηρωικές εξάμηνες διαπραγματεύσεις ήταν μέρος του σχεδίου που μας οδήγησε στο τρίτο μνήμόνιο.. Το πράγμα ήθελε σπουδή δεν μπορούσε απο τη μια στιγμή στην άλλη να περάσει στην αντίπερα όχθη, το γεύμα ήθελε καλό ψήσιμο για να σου φανεί πιο νόστιμο και να το καταπιείς αμάσητο. Για σκέψου λίγο με το μυαλό και όχι με το συναίσθημα,θα μπορούσε ποτέ να περάσει με τόση ευκολία αυτά τα απάνθρωπα μέτρα ο Σαμαράς; Θα καιγόταν όλη η χώρα. Ο Τσίπρας ήρθε για εκείνα τα συμβόλαια θανάτου που δεν μπορούσαν να εκτελέσουν οι άλλοι… Εαν ήταν σωστός όχι στημένος και αντιμετώπιζε πραγματική αδιαλαξία απο τους τοκογλύφους "φίλους" μας στην Ευρώπη θα έπρεπε να γυρίσει στην 'Ελλαδα να εξηγήσει στο λαό το πρόβλημα και να παραιτηθεί. Ο λαός δεν τον ψήφισε για να εφαρμόσει μνημόνια τον ψήφισε για να τον απαλλάξει απο αυτά,εαν ήθελε μνημόνια θα ψήφιζε το Σαμαρά που ήξερε καλά τη δουλειά. Η προδοσία, όσο κι αν είναι στην αρχή πολύ προσεκτική, στο τέλος προδίδεται μόνη της.. lalipouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου