Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015


Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στο βόρειο προάστιο του Παρισιού Σεν Ντενί., Από την επιχείρηση υπάρχουν τρεις νεκροί εκ των οποίων μια γυναίκα που ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένη και ένας άνδρας τζιχαντιστής που σκοτώθηκε από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τρία άτομα.

Ειδικότερα επίλεκτες δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας καθώς και 50 στρατιωτικοί επιχειρούν για τη σύλληψη ενός από τους υπόπτους - του ένατου που ανακοινώθηκε χθες- για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα.
 
Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις έχουν στόχο τον Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, τον βέλγο τζιχαντιστή για τον οποίο πιστεύεται ότι είναι ο εγκέφαλος των αιματηρών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι ύποπτοι έχουν οχυρωθεί σε διαμέρισμα της περιοχής.

"Η επιχείρηση της αστυνομίας εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν έχει τελειώσει", δήλωσε παράλληλα το τοπικό μέλος του κοινοβουλίου, ο Ματιέ Ανοτέν, στον γαλλικό ραδιοσταθμό France Inter. "Όλοι πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους. Εξακολουθούν να βρίσκονται ένοπλοι οχυρωμένοι μέσα στο διαμέρισμα", πρόσθεσε. 

Την ίδια ώρα οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν ότι σήμερα δεν θα ανοίξουν τα σχολεία στο κέντρο του Σεν Ντενί, όπου διεξάγεται από την αυγή η μεγάλη αυτή επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. 
Ζητήθηκε "από τον πληθυσμό να αποφεύγει πάση θυσία την ζώνη του κέντρου της πόλης", σημείωσαν οι ίδιες πηγές. 
Επίσης έχει διακοπεί η λειτουργία του μετρό, των λεωφορείων και του τραμ που εξυπηρετεί το Σεν Ντενί σύμφωνα με την διοίκηση των μέσων μεταφοράς RATP.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου