Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!!

amaksidio
 Της Νίνας Δ. Παυλίδου
Προέδρου Ελλήνων Πολιτεία

Το κράτος των φόρων, το κοινωνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώτο – δεύτερη φορά «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» θριάμβευσε για άλλη μια φορά αυτήν την φορά εις βάρος χιλιάδων ατόμων με ειδικές ανάγκες και με ποσοστό αναπηρίας άνω του 80% αγνοώντας ακόμη και διεθνείς συμφωνίες της χώρας με διεθνής οργανισμούς που προστατεύουν τα δικαιώματα αυτής της ευάλωτης ομάδας μιας κοινωνίας που έχει συρρικνωθεί τόσο η οικονομική του δυνατότητα όσο και η κοινωνική του προστασία!!
Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Εργασίας επί των ημερών Γ. Βρούτση πέρασε διάταξη για μηδενική φορολογία για τα άτομα αυτής της κατηγορίας λίγους μήνες πριν πέσει και είχε να κάνει με τα εισοδήματα από μισθούς, επιδόματα και συντάξεις. Λίγους μήνες αργότερα και μετά την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής προχώρησε στην αλλαγή του Ν. 3863/2010 και τις ρυθμίσεις ΚΕ.Π.Α. με αποτέλεσμα να κλειδώσουν όλες οι ηλεκτρονικές δηλώσεις των πασχόντων από σοβαρές ασθένειες και να μην μπορούν να υποβάλλουν φορολογική δήλωση αλλά και να γίνει η εκκαθάριση των εισοδημάτων τους.
Το κράτος δικαίου για άλλη μια φορά, το κράτος των
μεταρρυθμίσεων πιάστηκε να κάνει ολέθριο λάθος εις βάρος μιας ομάδας ανθρώπων η οποία ταλαιπωρείται σε νοσοκομεία, εξετάσεις και η οποία έπρεπε αυτήν την φορά για δεύτερη φορά να περάσει τις συμπληγάδες των ΚΕΠΑ για να πάρει την πιστοποίηση ασθένειας και να την καταθέσει στις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. πληρώνοντας εκ νέου άλλο ένα χαράτσι 50 περίπου ευρώ!!! Ο τραγέλαφος όμως δεν έχει τελειωμό. Και αυτό γιατί η έκδοση της πιστοποίησης έχει διάρκεια από 3-5 μήνες μέχρι να φτάσει στα χέρια του πάσχοντα από βαριά ασθένεια!! 
Ακριβώς εδώ αρχίζει ο «Γολγοθάς» χιλιάδων φορολογούμενων καθώς με την βεβαίωση πλέον στα χέρια προσέγγισαν το Τμήμα Εισοδήματος σε πολλές Δ.Ο.Υ. της χώρας και ελάμβαναν απάντηση από τους αρμόδιους προϊσταμένους την απάντηση ότι η βεβαίωση έχει ισχύ από την ημέρα έκδοσης της χωρίς κανένα χρονικό διάστημα αναδρομικότητας!!
Είναι φυσικό λοιπόν να αναρωτιούνται χιλιάδες φορολογούμενοι αυτής της κατηγόριας την πρώτη αριστερή με ανθρωποκεντρικό πρόσημο κυβέρνηση. Προς τι όλη αυτή η ταλαιπωρία;;;
Ποια η ευνοϊκή μεταχείριση αυτής της ευάλωτης ομάδας; Άραγε που πήγαν τόσα 50αρικά και τα ερωτήματα κλείνουν με το κερασάκι στην τούρτα.
Πολίτης αυτής της κατηγορίας μας προσκόμισε όλα τα δικαιολογητικά και ντοκουμέντα τα οποία παραθέτουμε στις σχετικές φωτογραφίες και ω το μαγικό, ο πολίτης κατέθεσε τα δικαιολογητικά που απαιτούσε η αρμόδια Δ.Ο.Υ. στις 23/11/2015 στην ΙΖ’ Αθηνών και η οποία μέσα σε λιγότερα από δύο 24ωρα πραγματοποίησε την εκκαθάριση των εισοδημάτων του χωρίς να του αφαιρέσουν ούτε ένα σεντς από τα δηλωθέντα εισοδήματα που παρακρατήθηκαν!! 
Η κυβέρνηση όχι μόνο οφείλει να παρέμβει και να αποδώσει δικαιοσύνη αλλά και να αιτιολογήσει που πήγαν τόσες χιλιάδες ευρώ από τα παράβολα ΚΕΠΑ και να εξηγήσει για άλλη μια φορά στον Ελληνικό λαό υπηρετεί όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα της χώρας και από διεθνείς συμβάσεις την κατηγορία αυτών των ανθρώπων ή έχει αποφασίσει να γκρεμίσει μια πάντα το «κοινωνικό κράτος»;;;;
Πλέον ο Ελληνικός λαός δεν έχει αντίπαλο αυτούς που μας κυβερνάνε αλλά μια ομάδα ανθρώπων που εκτελούν τρομοκρατικά χτυπήματα αγνοώντας ακόμη και τις διεθνείς συμβάσεις προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου