Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Συλλάβετε τον Ψευτομουφτή της Θράκης. Φιλοξενούσε σπίτι του συνεργάτη του ISIS. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


bilal-erdogan

Όπως αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημερες ο κύριος συνεργάτης που διακινεί το πετρέλαιο του ISIS και χρηματοδοτεί τα εγκλήματα των Τζιχαντιστών είναι ο Bilal Erdogan ο υιος του Tayyip Erdogan! Τι σχέσεις έχει ο Ψευτομουφτής της Θράκης με ανθρώπους των Τζιχαντιστών;...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι από την Θράκη συναντήθηκαν με τον υιο του Erdogan που συνδέεται με το ISIS

Και μην μου πειτε ότι ήταν εθιμοτυπική επίσκεψη γιατί τον φιλοξένησε σπίτι του τον ίδιο τον Bilal Erdogan. Ποιος είναι τέλος πάντων ο Ψευτομουφτης κι ο ρόλος του που φιλοξενεί το υιο του Προέδρου της Τουρκιας και συνεργάτη της Τζιχαντ σπιτι του. Δειτε με ποιους είχε επαφές στην Θράκη ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου