Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Μανιάτης κατά Σκουρλέτη για σκάνδαλο 1 εκατ. ευρώ με εταιρεία–φάντασμα

Καταγγελίες κατά του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη για σκάνδαλο 1 εκατ.ευρώ με εταιρεία-φάντασμα κάνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη μέσω του υπεύθυνου για την Ενέργεια, το Περιβάλλον και τις Υποδομές, Γιάννη Μανιάτη.

O ίδιος καταγγέλλει τον Πάνο Σκουρλέτη, υποστηρίζοντας ότι αποτελεί «σκάνδαλο» στην εποχή των περικοπών συντάξεων και μισθών, «να μοιράζει απλόχερα δημόσιο χρήμα 1.000.000 €, στη χωρίς αντικείμενο εταιρεία – φάντασμα, Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε. (ΔΕΠΕΝΕ ΑΕ)».

Μάλιστα, ο κ. Μανιάτης υποστηρίζει ότι ο κ. Σκουρλέτης «διορίζει πρόεδρο, αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο σε εταιρία για την οποία αρνήθηκε να καταθέσει έκθεση το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ο τομεάρχης Ενέργειας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάνει λόγο επίσης για «μια νέα, πολυτελής, κομματοκρατούμενη εταιρία για αγωγό φυσικού αερίου, όταν σε όλους τους άλλους αγωγούς εθνικού ενδιαφέροντος (Εastmed, TAP, IGB, IGI) συμμετέχουν οι εταιρίες ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ».

Και καταλήγει σε σκληρό τόνο: «Σκάνδαλο με κορύφωση της σπατάλης δημοσίου χρήματος, της κομματοκρατίας, της αδιαφάνειας στα δημόσια οικονομικά, του ευτελισμού κάθε έννοιας σοβαρής εθνικής ενεργειακής στρατηγικής. Απαράδεκτες και αδιανόητες μεθοδεύσεις! Να πάρουν πίσω τους κομματικούς διορισμούς!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου