Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Το γιόρτασαν δεόντως τα «Οπισθογεμή και οι Λεσβιάζουσες» απο τα θεωρεία της Βουλής

ÁÈÇÍÁ-ÏíïìáóôéêÞ øçöïöïñßá óôçí ÂïõëÞ ãéá ôï óýìöùíï óõìâßùóçò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)Άντε και του χρόνου στον Καμίνη για το νυφικό και το στρώσιμο του Κρεβατιού …Το γιόρτασαν δεόντως τα Οπισθογεμή και οι Λεσβιάζουσες απο τα Έδρανα της Βουλής μετά την ανακοίνωση των Αποτελεσμάτων του Συμφώνου !
Στη Βουλή των Ελλήνων ο Πρωθυπουργός της Χώρας ζήτησε συγγνώμη που αφού έλυσε όλα τα προβλήματα επιβίωσης της Χώρας και υπηρέτησε το Σύνταγμα στο οποίο ορκίστηκε πίστη έστω και με πολιτικό όρκο …Ζήτησε συγγνώμη που άργησε!
Η υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια έφερε χαρά και ενθουσιασμό στους ομοφυλόφιλους της χώρας -και
όχι μόνο- αρχής γενομένης από τα θεωρεία της Βουλής.
Το πρώτο ομόφυλο φιλί μέσα στη Βουλή
Μέλη της LGBT κοινότητας που παρακολούθησαν την διαδικασία από τα θεωρεία του Κοινοβουλίου, γιόρτασαν την ψήφιση του συμφώνου με μια σειρά από φιλιά.
Μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση το σύμφωνο συμβίωσης υπερψηφίστηκε με 154 βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ, 55 κατά και 51 να απέχουν από τη διαδικασία. Υπέρ του συμφώνου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων ενώ η Νέα Δημοκρατία ήταν κομμένη στσ τρια, καθώς δεν υπήρχε κομματική γραμμή. Το νομοσχέδιο καταψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
Τη διαδικασία παρακολούθησε και ο επί 25 χρόνια σύντροφος του πρόσφατα χαμένου ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα ο οποίος, μετά το θάνατο του ηθοποιού, είχε αναδείξει την ταλαιπωρία που υπέστη όταν πήγε να πάρει τη σορό του από το νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου