Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε την φρικιαστική αλήθεια των ''ματωμένων'' διαμαντιών που δεν τολμάει να δείξει κανείς…

diamonds
 Η ιστορία με τα ματωμένα διαμάντια ξεκίνησε από εκεί απ' όπου ξεκίνησε και η ιστορία της ανθρωπότητας. Από τη Μαύρη Ήπειρο…
Τα αδαμαντωρυχεία της Αφρικής χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο για τον παράνομο πλούτο των διεφθαρμένων πολιτικών, την στήριξη δικτατοριών ακόμα και για την χρηματοδότηση πολέμων αλλά και γενοκτονιών. Η ιστορία των ματωμένων διαμαντιών λίγο πολύ συνοψίζει τη ματωμένη πτυχή της ίδιας της Ιστορίας του Ανθρώπου.
Τα λαμπερά, επεξεργασμένα διαμάντια είναι το καλύτερο δώρο για τις γυναίκες. Μέρος όμως από τα διαμάντια που καταλήγουν στα πολυτελή κοσμηματοπωλεία είναι «βρώμικα», βγαλμένα με αίμα και προορισμένα για νέες αιματοχυσίες.
Δείτε όμως το βίντεο που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια… Το βρώμικο αυτό παρασκήνιο πίσω από την χλιδή των διαμαντιών που κόβουν σαν ξυράφι.
Παρακολουθείστε όλα όσα κρύβονται πίσω από αυτό…

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου