Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

«Με βίαζαν με τρόπο που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους»


«Όταν μας έβαζαν στο διοικητήριο, μας βίαζε αρχικά ο πρώτος και μετά με τη σειρά μας βίαζαν και οι υπόλοιποι..
. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο δωμάτιο. Με βίαζαν με τρόπο που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους» ανέφερε η 20χρονη ιρακινή, που νωρίτερα σήμερα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

  Η Νάντια έπεσε στα χέρια των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους το καλοκαίρι του 2014, όταν εισέβαλαν στο χωριό Σιντζά. «Για δέκα μέρες ήμασταν πολιορκημένοι στο χωριό μας. Μετά, μας χώρισαν σε ομάδες –άντρες, γυναίκες και παιδιά» περιέγραψε η κοπέλα, και εξήγησε ότι οι άντρες μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδα για να εξισλαμιστούν ενώ οι γυναίκες έγιναν σκλάβες του σεξ.

  Οι ηλικιωμένοι, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια της Νάντιας, θανατώθηκαν. «Αυτός που με διάλεξε ήταν αξιωματικός. Με πήγε στο διοικητήριο. Αυτός ήταν ο πρώτος άντρας που με βίασε. Το πρώτο πράμα που μου ζήτησαν είναι να αλλαξοπιστήσω» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Ακόμα και αν άλλαζα την πίστη μου δεν θα με άφηναν».

  Και πως επέδρασε; «Μετά από 12 βιασμούς. Ο τελευταίος, ο 12ος βιαστής μου ήταν οδηγός. Με πήρε και με πήγε σε ένα σπίτι όπου θα ήμασταν μόνοι μας. Μείναμε εκεί δύο μέρες. Μετά θα πηγαίναμε σε κάποια άλλη περιοχή. Το βράδυ όμως, αυτός βγήκε από το σπίτι κι εγώ κατάφερα να αποδράσω. Μπήκα σε ένα σπίτι στη Μοσούλη. Ήταν μια οικογένεια μουσουλμάνων. Ζήτησα βοήθεια. Ζήτησα να με γλιτώσουν. Έμεινα μαζί τους για δύο εβδομάδες μέχρι να μου βγάλουν χαρτιά. Τελικά μου έβγαλε χαρτιά στο όνομα της γυναίκας του. Με έντυσαν με μπούργκα και με πήγαν μέχρι τα σύνορα του Κουρδιστάν. Αυτό ήταν».

  Τους τελευταίους τρεις μήνες, η 20χρονη βρήκε καταφύγιο στη Γερμανία όπου της δόθηκε άδεια παραμονής και ξεκίνησε τις σπουδές της.

 ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου