Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ! Ραγδαίες εξελίξεις. Πιθανές εκλογές τον Ιανουάριο...

kuverntsip
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του βρίσκονται σε δεινή θέση καθώς το ένα χαστούκι διαδέχεται το άλλο.
Το διπλωματικό επεισόδιο με την Τσεχία σύμφωνα με το voicenews.gr είναι χαρακτηριστικό με τους τσέχους να μας θεωρούν εντελώς αναξιόπιστους-ένα κράτος σούργελο.
Και δεν έχουν άδικο. Η Ελλάδα έχει παραδοθεί στις συμμορίες των ντόπιων βαρόνων ενώ η Δικαιοσύνη είναι πιο διάτρητη από ελβετικό τυρί.
Στο σκοτεινό παρακρατικό και ομιχλώδες κλίμα έχονται να προστεθούν και οι νέες απαιτήσεις των δανειστών οι οποίοι ενημέρωσαν την κυβέρνηση- σύμφωνα με την Καθημερινή-ότι έχουν εντοπίσει δημοσιονομικό κενό για το 2016 της τάξης του 0,5% του ΑΕΠ ή περίπου 850-900 εκατ. ευρώ.
«Τρύπα», η οποία θα πρέπει να καλυφθεί με νέα μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα
0,5% του ΑΕΠ.
Επί της ουσίας, οι δανειστές θεωρούν ότι αν δεν προστεθούν νέα μέτρα στον προϋπολογισμό (που θα μπορούσαν να περιληφθούν στο επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα), τότε η Ελλάδα θα παρουσιάσει μηδενικό πρωτογενές αποτέλεσμα το 2016 και θα επιβαρύνει τις προοπτικές για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ το 2018.
Μιλάμε για μια μέγγενη η οποία δεν πρόκειται να σταματήσει να σφίγγει στο λαιμό της κυβέρνησης όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να προχωρήσει σε πραγματικές μεταρρυθμίσεις και επιμένει να προχωρά σε παράλληλο κλεφτοπόλεμο με τους δανειστές περνώντας από τα παράθυρα αυξήσεις στους μισθούς της ελίτ των δημοσίων υπαλλήλων-κηφήνων του κομματικού πελατειακού κράτους.
Για την πρόθεση του πρωθυπουργού να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών εντός του Ιανουαρίου του 2016 έχει ενημερωθεί ήδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος είναι σύμφωνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου