Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Αυτή είναι η μοναδική λύση για το πρόβλημα..κατάσχεση αντικειμένων αξίας των λαθρομεταναστών

Καταγραφή κι εγκλεισμός σέ απολύτως κλειστά στρατόπεδα προσφύγων καί μεταναστών, χωρίς καμία δυνατότητα νά λάβουν ποτέ κάρτες παραμονής, εργασίας, ή πολύ περισσότερο ιθαγένεια.
Χρηματοδότηση τού ανωτέρω σχεδίου από τήν Ευρωπαϊκή ένωση, η οποία θά έχει τήν ευθύνη επαναπροώθησης των στίς χώρες προέλευσης, ή απορρόφησης τους από όποιες χώρες τής ΕΕ τό επιθυμούν.Επιτέλους! Αυτή είναι η μοναδική λύση για το πρόβλημα κι είναι αυτή που εφαρμοζόταν από την κυβέρνηση Σαμαρά με την εξαίρεση ότι τα κέντρα τα ελέγχαμε εμείς και όχι η ΕΕ ή κάποιος άλλος. Και όντως είδαμε ότι αυτή η πολιτική είχε πολύ καλά αποτελέσματα μειώνοντας τις ροές κάτω των 80 χιλιαδων (2012, 2013, 2014) μετά από μια δεκαετία με 80+ έως και 140+ χιλιαδες κάθε χρόνο νέους λαθρομετανάστες που είχαμε. Συν ένα μέτρο κατασχέσεων αλα Μαλτα, κανείς δεν θα είναι χαζός να έρχεται για να μπαίνει σε κέντρο κράτησης, στα έξοδα του οποίου μάλιστα θα συνεισφέρει κι ο ίδιος, μέχρι να τον στείλουν πίσω. Ειδικά οι Μαροκινοι και οι Αλγερινοι που αποτελούν το 50% των ροών συμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό και χωρίς να υπολογιζουμε ότι άλλο ένα 25-30% είναι Αφγανοι, Πακιστανοι, Ιρανοι, Μπαγκλαντεσιανοι κτλ. Οι μετανάστες λόγω Συρίας είναι σχετικά ελάχιστοι και θα φεύγουν για τις χώρες που θέλουν και τους θέλουν κι αυτές.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου