Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ " ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ"!!!

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΒΙΝΤΕΟ


ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι από την εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" που προβλήθηκε στις 24.1.2016.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές της σάπιας ψευτοαριστερής κυβέρνησης και του άθλιου κυνοβουλευτικού  συστήματος (δεν πρόκειται για ανορθογραφία, σκυλοβούλιο είναι) που κυβερνά την πολύπαθη πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες..

Ο Παναγούλης εκτός των άλλων αναφέρεται στους τοποθετημένους κοριούς στο γραφείο του και στην εξαπάτηση του λαού με τα προεκλογικά παραμύθια του Τσίπρα..

Φανταστείτε τί έχουν καταγράψει οι κοριοί της ΕΥΠ εδώ και δεκαετίες για όλα τα κόμματα και τους "εθνοπατέρες" που ξεπούλησαν την πατρίδα μας και μας εξαθλίωσαν.. 

Αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας και τότε θα είναι θαύμα αν δεν χυθεί αίμα...... 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΣΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου