Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Φερετζέδες Υποκρισίας...

disi
 Κώστα Δημ.Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Ως σοκ αναφέρεται η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Γαλλία όπως  και σε άλλες Eυρωπαϊκές Xώρες. Τονίζεται δε ιδιαίτερα το στοιχείο του έντονου λαϊκισμού των διαφόρων Εθνικιστικών Κινημάτων/Κομμάτων από " Δημοκράτες" Κοινοβουλευτικούς οι οποίοι ουδέποτε δημαγωγούν.
Φόβος και τρόμος - κατάλληλα καλλιεργούμενος από πολιτικάντηδες εμπορευόμενους την δημοκρατικότητα - διασπείρεται για την επερχόμενη καταστροφή (;) από την έλευση των ναζί και την νεκρανάσταση του Χίτλερ, και το ενδεχόμενο αναβίωσης της φρίκης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
Επιχειρώντας μια λογική - και όχι πολιτικοκομματική ή ιδεολογική
προσέγγιση του ζητήματος σημειώνω πως:
1. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε ατόμου να ψηφίζει ελεύθερα ότι νομίζει.
2. Να πιστεύει ό,τι θέλει, να είναι : Ακροδεξιός, Ακροαριστερός, Ρόζ, Κομμουνιστής, Νεοφιλελεύθερος, Φιλελεύθερος, Εθνικιστής, Διεθνιστής, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
3. Είναι γελοίο να φοβόμαστε - όσοι φοβούνται - πως αν αύριο, μετά από εκλογές, έρθουν στην εξουσία οι "Ακραίοι", τότε θα αναστηθεί ο Στάλιν ή ο Χίτλερ, αντίστοιχα. 
4. Είμαι βέβαιος πως αν αύριο η Γερμανία (χωρίς ή με Κυβέρνηση  νεοναζί) κήρυττε τον πόλεμο στη Γαλλία, οι Ακροδεξιοί της κας Μ.Λεπέν θα ήταν ανάμεσα στους πρώτους, την εμπροσθοφυλακή της υπεράσπισης του Γαλλικού εδάφους. 
5. Κάθε νουνεχής (φιλελεύθερος, ειρηνιστής, μετριοπαθής άνθρωπος δεν προτιμά να κυβερνάται από δικτάτορες και ολοκληρωτικά καθεστώτα, ανεξαρτήτως χρώματος ή τοποθέτησης (Ερυθρά, Μαύρα, Σταλινικά, Μουσολινικά, Χιτλερικά, Νοτιοαμερικάνικα , ενίοτε και .... "δημοκρατικά" που κάποιες φορές καταδυναστεύουν τους λαούς με ύπουλο και άνανδρο τρόπο).
Όμως αυτή η προτίμηση, σε καμιά περίπτωση, δεν επιτρέπεται να ταυτιστεί με τους πονηρούς πολιτικάντηδες / κομματάρχες οι οποίοι διογκώνουν - ανύπαρκτους πρακτικά για τα δεδομένα του Status των σύγχρονων κοινωνιών - τους (δήθεν) κινδύνους για  ψ η φ ο σ υ λ λ ε κ τ ι κ ο ύ ς, και μόνον, λόγους (!). 
Αυτοί κινδυνεύουν από ψ η φ ο δ ι α ρ ρ ο ή  και όχι η Δημοκρατία.
6. Η ενδυνάμωση των "Ακροδεξιών" Κινημάτων / Κομμάτων" τελευταία δεν οφείλεται, προφανώς, στην υπερβολική κατανάλωση .....λωτών από λωτοφάγους λαούς οι οποίοι λησμόνησαν τον καταστρεπτικό Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ή σε ευάριθμους ανθρώπους  ΕΝΣΤΙΚΤΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΥΣ με τάσεις εξόντωσης συνανθρώπους τους.
Σας παραθέτω τις κύριες αιτίες στις οποίες - κατά την εκτίμησή μου οφείλεται η άνοδος των "Ακραίων" πολιτικών σχηματισμών:
- Το τεράστιο κύμα των προσφύγων που κατακλύζει την γηραιά Ήπειρο.
- Το επικίνδυνο τσουνάμι των (λαθρο)μεταναστών.
- Η ραγδαία αυξανόμενη ανεργία των Ευρωπαϊκών λαών.
- Το εθνοκτόνο δημογραφικό πρόβλημα των Ευρωπαίων. 
- Οι τρομοκρατικές ενέργειες των Τζιχαντιστών. 
- Η συρρίκνωση των εισοδημάτων και ο υποβιβασμός του επιπέδου ζωής.
- Η επικείμενη ισλαμοποίηση της χριστιανικής Ευρώπης και η βίαιη (εκ των πραγμάτων) αλλαγή κουλτούρας και όχι μόνον. 
Η ευρωπαϊκή μετάλλαξη σύμφωνα με τις επιθυμίες των επίγειων εκπροσώπων του Αλλάχ!.....
- Η στυγνή, στυγερή, υπερφίαλη επικυριαρχία της Γερμανίας, ο ιταμός τρόπος συμπεριφοράς της προς τους (ισότιμους;) εταίρους της.
ΥΓ Πιστεύω πως ο μεγάλος κίνδυνος προέρχεται από αλλού:
      Από την κραυγαλέα ανικανότητα των πυγμαίων /νάνων ηγετών της Δύσης (Ευρωπαίων και Αμερικανών)  οι οποίοι αδυνατούν να επιλύσουν τα - παραπάνω- προβλήματα (Σ.Σ τα οποία  κάποιοι από αυτούς δημιούργησαν). Παράλληλα, όντας αξιολύπητοι  ΨΗΦΟΖΗΤΟΥΛΕΣ, παραπληροφορούν και εκφοβίζουν, με το μορμολύκειο / μπαμπούλα των Εθνικιστών, ανερυθρίαστα τους λαούς τους. 
      Φόρεσαν οικειοθελώς,  και πολύ πριν μας επιβάλλουν την μπούργκα οι Ισλαμιστές, τον φερετζέ της παραπληροφόρησης και την μπούργκα της υποκρισίας  για να παρασύρουν τους ίδιους τους λαούς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου