Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η θα φύγει η συμμορία που μας κυβερνάει ή θα φύγουμε εμείς από την Ελλάδα. Διαλέξτε.

Ας συμφωνήσουμε κατ αρχήν σε κάτι. Οτι η κυβέρνηση στρέφει τη μία τάξη εναντίον της άλλης, τον δημόσιο υπάλληλο κατά του ιδιωτικού και αντιστρόφως.
Γνωστό το κόλπο κι έτσι ο κόσμος δεν ασχολείται με όσα κάνει η κυβέρνηση. Δεν θα αναλύσω τι υποσχέθηκαν, τι έκαναν, τι δεν έκαναν. Δεν θα πω πόσο καταστροφικοί και ανθέλληνες είναι. Οποιος δεν τρώει σανό το αναγνωρίζει. Η μόνιμη επωδός γιά τις μαλακίες τους είναι ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Πράγματι οι προηγούμενοι φταίνε, αλλά ακόμη και γιά τα δικά σας εγκλήματα ? Πέστε μου κάτι γιά το οποίο είστε υπερήφανοι γιά την κυβέρνηση σύριζα. Τα έχει ρημάξει όλα και το ... χαίρεται. Χρονιά ... αγώνα το 2015, ενώ ήταν χρονιά κωλοτούμπας. Τώρα μας απειλούν να μας απομονώσουν γιατί η ανωμαλία της τασίας και του μουζαλα δεν περιγράφεται και τώρα αρχίζουν να .... ανησυχούν. Ο Κατρούγκαλος συνεχίζοντας το διχαστικό παραλήρημα τσίπρα, είπε ότι αν δεν αυξηθούν οι εισφορές, αυτό σημαίνει μείωση συντάξεων !!! Δηλαδή ή θα πεθάνουν οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, πληρώνοντας το 70% του εισοδήματος τους για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές, ή θα κοπούν οι συντάξεις, στρέφοντας τους δ.υ εναντίον των υπολοίπων και αντίστροφα. Μιλάμε γιά ''πουσταριστερά'' at it's best !! Ρε καραγκιόζη με τη ρόζ γραβάτα και το μούσι 3 ημερών, εσύ πόσα δίνεις από αυτά που βγάζεις γιά φόρο και ασφαλιστικές εισφορές ? οι βουλευτές πόσα δίνουν ? που από τα 100 χιλ. που παίρνουν το χρόνο τα 70 χιλ. είναι μαύρα - αφορολόγητα ως ΕΞΟΔΑ !! ΑΛΗΤΕΣ !! γιατί εξαιρείς από το ασφαλιστικό τους υπαλλήλους της βουλής ? Ακούστε δίλημμα, για να μην μειωθούν οι συντάξεις πρέπει να πεθάνουν οι αυτοαπασχολούμενοι και οι επιστήμονες !! Δηλαδή οι αυτοαπασχολούμενοι και οι επιστήμονες θα πληρώσουν τις συντάξεις των άλλων ? Σήμερα 1 στους 2 επιστήμονες και 1 στους 3 ελευθ. επαγγελματίες δεν πληρώνουν τις ασφαλ. εισφόρες, αν τις 5πλασιάσεις, θα τις πληρώνει 1 στους 10 και τα ταμεία θα κλείσουν. Είναι πρόταση αυτό ? Αν εσύ Κατρούγκαλε (12%) πληρώσεις το 70% του εισοδήματος σου γιά φόρο και εισφορές, όλοι θα δεχθούμε να το κάνουμε. Θα το κάνεις ? Ο τσίπρας θα το κάνει ? Δεν είναι μόνο το ασφαλιστικό - φορολογικό. Τα ρήμαξαν όλα οι αναρχοανώμαλοι ψυχοπαθείς. Ελληνες, πάρτε το απόφαση ή θα φύγει η συμμορία που μας κυβερνάει ή θα φύγουμε εμείς από την Ελλάδα. Διαλέξτε. Οποιος έχει ψηφίσει σύριζα, ειδικά τον Σεπτέμβριο και μετά από ένα χρόνο κυβέρνησης σύριζα, δεν αισθάνεται μαλάκας, είναι όντως μαλάκας.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου