Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Σάλος στην Ιταλία.Θα ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ... ΜΗΤΡΕΣ για "παραγωγή" μωρών που θα τα υιοθετούν πούστηδες και πούστρες


Με το "σύμφωνο συμβίωσης" (ευρωπαϊκή υποχρέωση των χωρών της "πολιτισμένης" ΕΕ), αντιδράσεις για υιοθεσίες και τείνουν στην "ενοικίαση" μήτρας, ώστε να εξασφαλιστούν τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των γκέι και λεσβιών...ουστ διεστραμμένοι του κερατά!!!  Σκοταδισμός, μεσαίωνας... παλιοκομμουνιστές θέλουν να στερήσουν δικαιώματα στα υπέροχα ζευγάρια, που παλεύουν για τα δικαιώματα στην οικογένεια.. Ενώ η "κεντροαριστερά" κι η "κεντροδεξιά" συμφωνούν -όπως στην Ελλάδα ο Αλέξης με τον Κυριάκο- να προχωρήσουν στις οδηγίες της Ε.Ε. για εξασφάλιση "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στα ομόφυλα ζευγάρια, ορισμένοι αριστεροί μαρξιστές, επηρεασμένοι από τους ομοφοβικούς Μαρξ και Ενγκελς, δημιουργούν κίνημα αντίδρασης αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών προς υιοθεσία από γκέι και λεσβίες... Τέτοιοι "δογματικοί" μαρξιστές οδηγούν σε οπισθοδρόμηση την... ευρωπαϊκή αριστερά και δεξιά, αφού δεν μπορούν να εκσυγχρονιστούν και να αποδεχθούν τις "μεταρρυθμίσεις", αναγκαίες για να αλλάξει η Ευρώπη, να πάει "αριστεροδεξιά"... Έτσι, αναπτύσσεται ο προβληματισμός για μια μέση λύση, όπως ακριβώς συμβαίνει στο δημοκρατικό Ισραήλ: "ενοικίαση μήτρας" (παρένθετες μητέρες), για να μπορούν γκέι και λεσβίες να αποκτούν απογόνους...


Είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε κατ' ευχή... το εγγυάται ο σύντροφος Nichi Vendola, η ψυχή και καρδιά της "Λίστας Τσίπρα" στη γειτονική Ιταλία... (Παραπέμθηκε σε δίκη ο άνθρωπος του Αλέξη Τσίπρα στην Ιταλία!)   Nτροπή... θέλουν να στερήσουν την πατρότητα και μητρότητα σε ζευγάρια με την καταπάτηση των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"... Δεν θα το επιτρέψει η Ευρώπη του φωτός........! Άντε γεια μας, να ξεκολλήσει λίγο η οικονομία από τους ομοφυλόφιλους εμπόρους βρεφών... 
Σχετικά: - "Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»." - Όταν ο Huxley... έγραφε για το "σύμφωνο συμβίωσης"... - Πανηγυρίζουν στο Ισραήλ οι πούστηδες (γκέι, στην ευρωπαϊκή ορολογία) και οι λεσβίες, που επέστρεψαν σώοοι από το Νεπάλ, αφού ΔΕΝ σκοτώθηκε κανένα από τα παιδιά από τις "Ενοικιαζόμενες μήτρες"! Οι σιωνιστές-ναζί, ομοφυλόφιλοι και μη, είναι ανθρωπόμορφα κτήνη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου