Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Νέα επίθεση Βαρουφάκη σε Τσίπρα: "Αποτύχαμε.Ο Τσίπρας εγκλωβίστηκε σε..."

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα...
εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg με αφορμή τον 1 χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην τσάρος της ελληνικής οικονομίας ανέφερε: «Ο Αλέξης Τσίπρας ήξερε τι έπρεπε να γίνει αλλά τελικώς παραδόθηκε άνευ όρων», ενώ παράλληλα ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους τα ασφαλιστικά ταμεία βρίσκονται υπό κατάρρευση.

«Αποτύχαμε» παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, σχετικά με την επέτειο του «ενός χρόνου Αριστερά».

«Δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα και επομένως αποτύχαμε» επανέλαβε ο κ. Βαρουφάκης και εκτίμησε ότι το νέο πρόγραμμα βοήθειας δεν πρόκειται να επιλύσει τα προβλήματα της Ελλάδας. Ο πρώην υπουργός δήλωσε μάλιστα ότι ούτε ο Θεός και οι άγγελοί του δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα με την συγκεκριμένη συμφωνία.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι «γνώριζε τι έπρεπε να κάνει, αλλά αιχμαλωτίστηκε σε πολιτικές, οι οποίες και ο ίδιος ξέρει ότι είναι λάθος».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν μετανιώνει για τον τρόπο διαπραγμάτευσης κατά τη διάρκεια της υπουργίας, δήλωσε: «Σαφώς και υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνω. Άλλωστε αποτύχαμε».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου