Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ: ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ… ΑΛΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ!!!


Συνέβη και αυτό στην Τουρκία και μάλιστα σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο δεν γίνεται για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα...
αεροπλάνο των γραμμών της τουρκικής πολιτικής αεροπορίας, Türk Hava Yolları, απογειώθηκε από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την πόλη İsparta στην νοτιοδυτική Μικράς Ασία όπου υποτίθεται ότι έφτασε μετά από μιάμιση ώρα πτήσης.

Μόλις όμως κατέβηκαν οι επιβάτες και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της παραλαβής των αποσκευών, αντιλήφθηκαν ότι… δεν βρίσκονταν στον προορισμό τους δηλαδή στην πόλη της İsparta, αλλά στην… Καισάρεια, πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα ανατολικά.

Προφανώς ο πιλότος και το Κέντρο Έλεγχου είχαν οδηγήσει το αεροπλάνο σε λάθος προορισμό.

Τότε έγινε το έλα να δεις, καθώς οι οργισμένοι επιβάτες ζητούσαν αμέσως να τους πάνε στον προορισμό τους.

Η εταιρεία αναγκάστηκε να ναύλωση άλλο αεροπλάνο για να πάει τους επιβάτες στην πόλη του προορισμού τους.

Αυτά γίνονται μόνο στην Τουρκιά και ύστερα θέλουν να ελέγχουν αεροπορικά και όλο το Αιγαίο!

Μήπως θυμάστε και το Malta Yok;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου