Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Άδωνις για μεταναστευτικό: Ό,τι ζούμε έχει υπογραφή από κάτω «Αλέξης Τσίπρας»


«Είναι αποκλειστικός υπεύθυνος, αυτός και η ιδεοληψία του»  για την κατάσταση της χώρας στο ζήτημα, υποστήριξε και απέδωσε την «τόσο εχθρική στάση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εναντίον της Ελλάδας» στην πολιτική που ακολουθεί ο πρωθυπουργός

Ολομέτωπη επίθεση στον πρωθυπουργό και την πολιτική που ακολουθεί στο ζήτημα του προσφυγικού εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι «ό,τι ζούμε στο μεταναστευτικό έχει υπογραφή από κάτω «Αλέξης Τσίπρας». Είναι αποκλειστικός υπεύθυνος, αυτός και η ιδεοληψία του».

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1» ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι «η τόσο εχθρική στάση πια των υπολοίπων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εναντίον της Ελλάδας για το μεταναστευτικό προκύπτει γιατί όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη θεωρούν υπεύθυνο τον Τσίπρα, δηλαδή την Ελλάδα. Δηλαδή αντί να θεωρούν υπεύθυνη την Τουρκία θεωρούν υπεύθυνη την Ελλάδα. Έχουν δίκιο που θεωρούν υπεύθυνη την Ελλάδα γιατί η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα της Ευρώπης, δεν τα άνοιξε η Τουρκία απλώς η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή πολιτικής της Ελλάδας και τους έσπρωξε».

«Δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να το αντιμετωπίσουν έχουν ιδεοληψίες, δεν ξέρουν να το χειρίζονται» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Είχα πει από πέρυσι, ότι φταίει ο Τσίπρας. Είπε ο κ. Μουζάλας προχθές ότι το 50% όσων έρχονται  δεν είναι πρόσφυγες αλλά είναι από το Μαρόκο και την Αλγερία άρα όλο το παραμύθι ότι για αυτό που ζούμε φταίει η Συρία έχει πάει ήδη περίπατο.

Ο πόλεμος στη Συρία ξεκίνησε το 2011, το 2014 στην Ελλάδα μπήκαν 75 χιλιάδες το 2015 μπήκαν 800 χιλιάδες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη Συρία μεταξύ ’14 και ’15, το μόνο που άλλαξε ήταν η κα Χριστοδουλοπούλου που άνοιξε τα σύνορα. Ήταν σαν να υπήρχε μια τάπα και πήγε και έβγαλε την τάπα. Αυτά που σας περιγράφω για τις ευθύνες της ελληνικής κυβερνήσεως δεν το ξέρω μόνο εγώ το έχουν καταλάβει και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις» συμπλήρωσε.

Για τα σενάρια που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα και κάνουν λόγο για σκέψη των Ευρωπαίων να κλείσουν τα σύνορα της χώρας μας ο κ. Γεωργιάδης λέει: «Αυτό είναι απόλυτη καταστροφή για τη χώρα. Αυτό είναι να μετατρέψουν την Ελλάδα σε «αποθήκη» αυτών των ανθρώπων για να μην φτάσουν στις δικές τους χώρες και να γίνει επισήμως η Ελλάδα ο χώρος που θα στέκονται γιατί δεν τους θέλουν οι άλλοι έναντι κάποιου αντιτίμου. Αν αυτό γίνει πράξη θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Φοβούμαι δε ότι αν γίνει αυτό δεν υπάρχει και επιστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου