Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Το Twitter κάνει πάρτυ με το «#1_Χρονος_Συριζα»: «Αντί για τούρτα θα κόψουν… συντάξεις»

Το hashtag «#1_Χρονος_Συριζα» είναι ανάμεσα στα τρία πιο δημοφιλή trends του ελληνικού Twitter και οι ατάκες που διαρκώς προστίθενται αποτυπώνουν τη διάψευση των ελπίδων που είχε καλλιεργήσει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, την απογοήτευση, ακόμη και την οργή των απλών και ανώνυμων πολιτών.

Στα tweets του «#1_Χρονος_Συριζα», πολλά από τα οποία είναι ιδιαίτερα ευφυή και εύστοχα, φαίνεται πώς από την αντίληψη του λαού δεν διαφεύγουν οι τραγικές αντιφάσεις της σημερινής πραγματικότητας:

Από τη μία μεγάλες κοινωνικές ομάδες (αγρότες, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ) κατεβαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν δυναμικά πνέοντας μένεα κατά της κυβέρνησης, στο Νταβός οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας οικονομίας περιπαίζουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Και ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει φιέστα μόνο και μόνο επειδή συμπληρώνει ένα 12μηνο στην εξουσία, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ζωή της χώρας, δίνοντας την εντύπωση ότι ακόμη και η ίδια η κυβερνώσα παράταξη έχει εκπλαγεί από την αντοχή της.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο αξιοπρόσεκτα tweets:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου