Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Algebris Investments: Φαιδρό πρόσωπο ο Τσίπρας - Κατέστρεψε 15 δισ. από το ΑΕΠ της Ελλάδας

Algebris Investments: Φαιδρό πρόσωπο ο Τσίπρας - Κατέστρεψε 15 δισ. από το ΑΕΠ της Ελλάδας
Λάβρος κατά του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εμφανίζεται σε μήνυμά του στο twitter ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής επενδυτικής εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων Algebris Investments, Davide Serra. Όπως γράφει, με την επιλογή του να πάει τη χώρα σε δημοψήφισμα, ο Αλέξης Τσίπρας ζημίωσε το ελληνικό ΑΕΠ με 15 δισ. ευρώ. «Το ελληνικό ΑΕΠ ήταν στο +6% καιτώρα είναι είναι στο -1%. Και μόνο γι'αυτό θα πρέπει να εφαρμόζει μεγαλύτερη λιτότητα αό το 2012.», γράφει ο Serra και συνεχίζει, αναφερόμενος πάντα στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Φαιδρό πρόσωπο»...
 Δείτε το tweet:
 
serra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου