Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Όταν ο χεσμένος πάνω του Μαυρίκος "ενημέρωνε" τον Ελληνικό λαό, μέσα απο την ξεφτιλισμένη ΕΡΤ [Bίντεο]

Το κρατικό κανάλι κατεβαίνει στο τελευταίο σκαλί της δημοσιογραφικής αξιοπιστίας
Με ύφος συγκατάβασης (δήθεν) οι παρουσιαστές της ΕΡΤ ακούνε ένα λαθραίο υποκείμενο που ονομάζεται εκδότης… και που εκδίδει με πολύγραφο πατσαβούρες, με ιστορικά ονόματα. Και τον βάζουν να μιλά για την πολιτική κατάσταση! Και τον κοιτούν με αυτήν τη χοιρινή ευμένεια, που τους βολεύει βέβαια…

Πληρώνω αυτό το έκτρωμα τηλεόρασης, που θίγεται κιόλας όταν λες ότι ταιριάζει μόνο σε καθεστώτα Τσαουσέσκου. Τινάζει την ανταύγεια κι αναρωτιέται στον αέρα: «Μα, τι εννοεί ο ποιητής;… Εμείς όλους τους καλούμε, να η λίστα!».
Ανάμεσα σε όλους αυτούς που δεν μπορούν παρά να τους καλέσουν, καλούν με χειρουργική πονηριά και όλους εκείνους που θα τους κάνουν τη «βρομοδουλειά». Είτε οικείους, φιλαράκια της (εκάστοτε) συστράτευσης από κάτι ανυπόστατα σάιτ, είτε λούμπεν, λαθρόβια στοιχεία που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι ή εκδότες… Κοινός τελικός στόχος: να εξυπηρετήσουν το κόμμα που τους τοποθέτησε. 
Ξεχνούν, όμως, κάτι θεμελιωδέστατο. Το κόμμα τούς τοποθέτησε, όμως ΕΓΩ τους πληρώνω! Κι αυτό είναι επίσης η διαφορά τους από τα ιδιωτικά κανάλια. Κι εκεί κάνουν τα ίδια, αλλά εκεί τουλάχιστον τους πληρώνει ο Κυριακού και ο Μπόμπολας.
Οπότε, να πω το εξής: Η ΕΡΤ είναι το όνειδος της δημοσιογραφίας. Το τελευταίο σκαλί της δημοσιογραφικής εγκυρότητας.
Είτε τεχνηέντως (με άπειρα μικρά τρικ, σκηνοθεσίας, «αυθόρμητων σχολίων», επεξηγήσεων και ερμηνειών του βίντεο που μόλις είδαμε κ.λπ.), είτε με τον άγαρμπο, λιμασμένο τρόπο του «εκδότη της Ακροπόλεως» (οι τριτόκλιτες καταλήξεις μας μαράνανε) υπάρχει για να εξυπηρετεί την κυβέρνηση. Γι’ αυτό και άνοιξε!
Δεν υπάρχει γλιτωμός. Αυτό το τριτοκοσμικό έθνος έχει την αρρώστια στο αίμα του.
κείμενο: ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου