Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Απ.Γκλέτσος; «Εχω πάει με άντρα! Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε». ΕΣΥ τον "άρπαξες" ΕΜΕΙΣ τι να καταλάβουμε βρε Δήμαρχε;

«Ο,τι καταλάβατε, καταλάβατε!» Αυτή είναι η απάντηση το Απόστολου Γκλέτσου στην «Espresso» για το αν αστειευόταν ή μιλούσε σοβαρά, όταν είπε ότι έχει πάει στο κρεβάτι με άντρα, όπως αποκάλυψε o ίδιος προχθές στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου... 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ...
Ρωτήσαμε τον δημοφιλή ηθοποιό και δήμαρχο Στυλίδας τι έχει να πει για τον ντόρο που δημιούργησε η αποκάλυψη-βόμβα και μας τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων, «αφού πάντα για όλους και για όλα ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του».
Σε αυτήν την αφοπλιστική δήλωση ο Απόστολος Γκλέτσος προέβη με δική του πρωτοβουλία και θέληση, αφού ο ίδιος, στη διάρκεια της κουβέντας με τον δημοσιογράφο, ρώτησε κάποια στιγμή τον Πέτρο Κωστόπουλο αν είχε σεξουαλική εμπειρία με άντρα.
«Να σε ρωτήσω κάτι, με άντρα έχεις πάει;» ρώτησε ο δήμαρχος Στυλίδας τον δημοσιογράφο (που φορούσε περούκα αλά... Ανγκελα Μέρκελ) και έλαβε αρνητική απάντηση.
Στη συνέχεια ο Απόστολος, που δεν μασάει τα λόγια του, απευθυνόμενος στον Κωστόπουλο διερωτήθηκε με τον γνώριμο βαρύ τόνο της φωνής του: «Δηλαδή στην Ελλάδα μόνο εγώ έχω πάει με άνδρα και το λέω;» Με του που έσκασε τη... βόμβα, ο παρουσιαστής, ξαφνιασμένος, τον ρώτησε αν λέει κάτι τέτοιο και, αν ναι, πού και πότε.
«Τώρα στην εκπομπή σου» ήταν η απάντηση του Απόστολου, ο οποίος συμπλήρωσε με νόημα ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές πάντα».
Μονολογούσε

Αν και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν συνέχισε την κουβέντα, όπως μπορεί να περίμενε κανείς, ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε να σχολιάζει και, μάλιστα, με ελαφριά ειρωνεία στον τόνο της φωνής του σχεδόν μονολογούσε: «Στην Ελλάδα ο μόνος που έχει πάει με άνδρα είμαι εγώ, εντάξει».
Κάπως έτσι, η φαντασία των τηλεθεατών άρχισε να οργιάζει, ενώ τα σχόλια στα social media σχετικά με τη σεξουαλική ζωή του δημάρχου Στυλίδας έδωσαν και πήραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου