Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Φαντάσου να λιαστεί αυτή, σαν σάπια σαύρα καμμένη θάναι. Απίστευτη δήλωση της κυρά Τασίας σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: Άντε να λιαστείτε.ΒΙΝΤΕΟ



Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που προέδρευε της διαδικασίας.  Τα πνεύματα οξύνθηκαν...
μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κυρία Χριστοφιλοπούλου στην Θεανώ Φωτίου με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διακόπτει την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Τον λόγο πήρε η Τασία Χριστοφιλοπούλου, ώστε να ηρεμήσει την κατάσταση.  «Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς;» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μην θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;».  Ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου η οποία ανέφερε: Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται, όπως χρειαζόταν και σε άλλους. Το επίπεδο σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματος σας που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου