Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ρε παιδιά, μια παράκληση! Ας βρεθεί κάποιος από όλους εσάς που γράφετε τα σχόλια να μου απαντήσει:

Ρε παιδιά, μια παράκληση! Ας βρεθεί κάποιος από όλους εσάς που γράφετε τα σχόλια να μου απαντήσει: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πάνε οι πρόσφυγες - μετανάστες από τις εμπόλεμες περιοχές στις άλλες Αραβικές χώρες, όπου
έχουν την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία και την ίδια κουλτούρα?? Γιατί πρέπει σώνει και καλά ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως να έρθουν στην Ευρώπη? Δεν έχουν όλες οι Αραβικές χώρες πόλεμο, γιατί δεν στέλνει η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ και άλλες πλούσιες αραβικές χώρες αεροπλάνα και βαπόρια να συνδράμουν τα δοκιμαζόμενα αδέλφια τους?? Που είναι ο Αραβικός Σύνδεσμος??

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου