Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Του Βούτση του φταίνε τα κανάλια για το κυνήγι που τρώνε όπου εμφανίζονται

Ο πατέρας του αντικαθεστωτικού ληστή είπε και το κορυφαίο "δεν μπορεί να εξισώνονται καταστάσεις οι οποίες είναι ποιοτικά διαφορετικές"... δηλ. οι δικοί τους τραμπουκισμοί επί Σαμαρά ήταν σωστοί... ενώ οι τωρινοί λάθος...
Κατά των τηλεοπτικών καναλιών στράφηκε ο Νίκος Βούτσης, καταλογίζοντάς τους ευθύνες για τους προπηλακισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και επιθέσεις σε γραφεία του κόμματος το τελευταίο διάστημα, από αγρότες.

Σημειώνοντας με νόημα ότι πολλά από αυτά τα περιστατικά σημειώνονται κοντά στις 8 το βράδυ, ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι τα προηγούμενα χρόνια σε ανάλογα περιστατικά τα κανάλια «καταδίκαζαν, μερικές φορές καθ' υπερβολή, που δεν πειράζει σε περιπτώσεις βίας».

Πρόσθεσε όμως, με αφορμή ότι το ζήτημα συζητήθηκε εκτενώς στην ολομέλεια της Βουλής, ότι «επί τρεις εβδομάδες τα κανάλια παρακολουθούν και προτρέπουν σε βιαιοπραγίες», προκαλώντας την αντίδραση αρκετών βουλευτών της αντιπολίτευσης. «Υπάρχει ανοικτή προτροπή χωρίς ψυχραιμία και ανοχή στο τι γίνεται στα γραφεία και στις επιθέσεις που δέχονται στελέχη και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και να υπάρχουν ομιλίες εδώ που εξισώνουν καταστάσεις οι οποίες είναι ποιοτικά διαφορετικές. Το ότι δεν έχουν υπάρξει απαντήσεις και επεισόδια είναι προφανές ότι οφείλεται στην ψυχραιμία όλων των πλευρών, στη στηλίτευση των επιθέσεων από τα κόμματα ή στην τύχη», πρόσθεσε ακόμη ο κ. Βούτσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου