Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ένταση στην Ειδομένη από ομάδα Αφγανών Πραγματοποίησαν κατάληψη στις σιδηροδρομικές γράμμες - Έριξαν την περίφραξη

Σε κλείσιμο των σιδηροδρομικών γραμμών προχώρησε, πριν από λίγη ώρα, ομάδα Αφγανών στην Ειδομένη. Περίπου 150 άτομα έριξαν την περίφραξη στις σιδηροδρομικές γραμμές, στο ύψος του καταυλισμού στην Ειδομένη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαγόρευση διέλευσης από την ουδέτερη ζώνη....

ref2
Οι Αφγανοί κάθισαν πάνω στις γραμμές, δηλώνοντας αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν, αν δεν τους επιτραπεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Από την άλλη μεριά η εκπρόσωπος της Κομισιόν ανέφερε πως τα σύνορα στην περιοχή δεν έχουν κλείσει εντελώς.
ref3
Σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΠΓΔΜ να έχει κλείσει τα σύνορα για τους Αφγανούς πολίτες, η εκπρόσωπος της Επιτροπής, Νατάσα Μπερτό, σημείωσε πως κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου υπήρχε συνεχής επικοινωνία μεταξύ των αρχών των κρατών της λεγόμενης οδού των Δυτικών Βαλκανίων και πως το συμπέρασμα της Επιτροπής είναι πως οι ροή των προσφύγων συνεχίζεται.
«Κατά τις επαφές που είχαμε, πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχουν κλείσει πλήρως τα σύνορα», δήλωσε η Ν. Μπερτό ενώ έκανε λόγο για «συντονισμό» μεταξύ των συγκεκριμένων κρατών σε σχέση με τη διαχείριση των ροών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου