Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Η γη δεν...γυρίζει!!


Γράφει η
Ντίνα Εξάρχου


Οι συμπατριώτες του στρατιωτικοί βομβαρδίζουν σχολεία και νοσοκομεία στην Υεμένη κι αυτός βομβαρδίζει το διαδίκτυο με το κήρυγμα που κάνει σε μαθητές της πατρίδας του:

"Η γη δεν γυρίζει. Είναι σταθερή στη θέση της. Ο ήλιος περιστρέφεται γύρω της...".
 Είναι Σαουδάραβας ιμάμης και σκορπάει τον σκοταδισμό σαν "χαρτοπόλεμο":
 "Ο προφήτης Μωάμεθ έχει πει ότι αν πέσει από το ουράνιο σπίτι του, θα πέσει στην Κάαμπα. Αν η γη γυρίζει, τότε θα πέσει αλλού
στη στεριά ή στη θάλασσα. Άρα η γη δεν γυρίζει...".

Με τι να τον πάρεις αυτόν τον άνθρωπο; Με τις πέτρες; Με τις ντομάτες ή με τα αβγά;

Εμείς οι χριστιανοί δεν έχουμε κανένα λόγο να τον κυνηγήσουμε. Εκείνοι που πρέπει να τον πάρουν με τους τσιμεντόλιθους είναι οι ομόθρησκοί του οι μουσουλμάνοι για τον απλούστατο λόγο ότι προσβάλλει τον ένα και μοναδικό προφήτη του θεού τους.

Τι είναι ο Μωάμεθ; Μπαούλο είναι για να πέσει στα βουνά και στα λαγκάδια ή στους ωκεανούς και όχι στην Κάαμπα; Ανίκανος είναι ο προφήτης ολόκληρου Αλλάχ να σημαδέψει την Κάαμπα και να πάει καταπάνω της συστημένος; Τι κι αν η γη γυρίζει; Με δυο "απλωτές" των χεριών του τη φτάνει την Κάαμπα ο Μωάμεθ.

Εκατομμύρια μουσουλμάνους κουμαντάρει μ’ αυτά τα χέρια ο προφήτης. Δυο "απλωτές" δεν μπορεί να κάνει;

www.dinaexarchou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου