Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ με την ονομασία ΕΛΛΗΝΕΣ

Κλάψτε και θρηνήστε Ελληνες για μια χαμένη Πατρίδα. Το σχέδιο για την 'αλωσή της είναι σε πλήρη εξέλιξη με την βοήθεια της Κυβέρνησης των προδοτών και απάτριδων του ΣΥΡΙΖΑ τους οποίους εμείς φέραμε στην εξουσία. Μην ψ'αχνετε για υπαιτίους αλλού.
Οταν διακόσιοι λαθρομετανάστες κρατούν ένα Κράτος όμηρο κλείνοντας τις σιδηροδρομικές μεταφορές και η κυβέρνηση των δοσίλογων 'εχει καταφέρει να χρησιμοποιεί την Αστυνομία μόνον εναντίον των αγροτών ή άλλων κοινονικών ομάδων, ενώ έχει τις ένοπλες δυνάμεις όχι για υπερασπιστές των ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ , αλλά για να στήνουν σκηνές για τις ορδές των λαθρομεταναστών τότε δεν υπάρχει ελπίδα. ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ με την ονομασία ΕΛΛΗΝΕΣ . Κοιμηθείτε τον ύπνον του ηλιθίου γιατί η αφύπνιση θα είναι οδυνηρή και θα έχουν πέσει οι τίτλοι του ΤΕΛΟΥΣ .

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου