Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Βρε ουστ σε όλους τους λαθρομετανάστες να πάνε στις εύπορες ομόγλωσσες και ομόθρησκες αραβικές χώρες που ναι δίπλα τους και ουστ απο την ευρώπη μας.

Ετσι οπως ερχονται με τα φουσκωτα ετσι ακριβώς να τους στελνουμε σούμπιτο πισω στα τουρκικα παραλια. Ολες οι χωρες κανουν μονομερεις ενεργειες για να σωσουν το γηγενη πληθυσμό και αδιαφορουν για επικριτές ολες μα ολες, σκοπια, Αυστρία, ουγγαρία μονο εμεις τα ζωα υποδεχόμαστε τους λάθροταλιμπάν με ανοιχτες αγκάλες
αντι να τους γυρναμε πισω στη τουρκια η οποια ειναι ασφαλεστατη χωρα και απο τη στιγμη που οι δηθεν προσφυγες πατανε το ποδι τους εκει δεν δικαιουνται να λεγονται πλεον προσφυγες αλλα λαθρομεταναστες. Λοιπον ξυπνατε και σωστε τη πατριδα μας και τους συμπολίτες μας. Αν πηγαιναμε εμεις στη συρια ή στο αφγανισταν σαν προσφυγες θα μας σκιζαν. Πρωτα θα μας εξαναγκαζαν μα αλλαξοπιστησουμε και μετα να τα βγαλουμε περα μονοι μας, ουτε επιδοματα ουτε τζαμπα μασα και στεγη. Τωρα θελουν να δωσουν στους ισλαμοταλιμπαν και δωρεαν ιατρικη περιθαλψη που ουτε οι ντοπιοι δεν απολαμβάνουν!!!! Ελεος πια. Οι προγονοι μας εχυσαν αιμα για βα απωθησουν τους βαρβαρους ισλαμιστές και μεις ανοιξαμε τη πόρτα και τους λέμε παρακαλω περαστε. Ασε που ολοι αθτοι μας μισουν δεν θελουν να ενταχθουν στις κοινωνίες μας αλλα να ενταξουν εμας στη δικη τους προτωγονη κουλτουρα, ξες τωρα οι γυναικες ειναι ανθρωποι β' κατηγορίας ολες οι χριστιανες αξίζουν ενα καλό βιασμό, νόμος ειναι η σαρία κ.α. υπεροχα που πρεσβεύει ο ισλαμισμός. Αντε σε λίγο θΑ κανουμε και τζαμιά με τα χρήματα των ελλήνων φορολογούμενων!!! Βρε ουστ σε ολους τους λαθρομεταναστες να πανε στις ευπορες ομογλωσσες και ομοθρησκες αραβικες χωρες που ναι διπλα τους και ουστ απο την ευρώπη μας. Απλα θελουμε πολιτικούς με κότσια οπως ο ορμπάν να τους στειλει απο κει πού ήρθαν. Αλλιως ετοιμαστήτε για την ισλαμοποιηση της ελλαδας μας και της ευρώπης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου