Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΔΕΝ "ΑΠΕΡΓΟΥΝ" !! Κωστής Παπαϊωάννου: ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ. Η ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ -μέχρι στιγμής- ΑΝΕΡΓΗ.




Ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου δεν έχει διορίσει μόνο τη σύζυγό του Κλειώ Παπαπαντολέων ως σύμβουλο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου αλλά και τον αδελφό του σε θέση...

 
δίπλα σε μέλος της κυβέρνησης. Ειδικότερα, ο δικηγόρος Νίκος Παπαϊωάννου τοποθετήθηκε στις 26 Μαΐου 2015 από τον γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θεολόγο Λαμπριανίδη σε θέση ειδικού συνεργάτη στο γραφείο του, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας έξι μηνών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου