Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ;

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Ο 19ος αιώνας ξεκίνησε με μια επανάσταση απελευθέρωσης εναντίον των Τούρκων, η οποία οδήγησε στη Μεγάλη Ιδέα και στην επέκταση της ελληνικής επικράτειας σε πέντε θάλασσες και σε δύο Ηπείρους.
1921 (1922)
Ο 20ος αιώνας χαρακτηρίστηκε από την ήττα από τους Τούρκους, την απώλεια της Μικράς Ασίας, τη μίζερη στασιμότητα της ανάτασης του έθνους, την κατοχή, τον εμφύλιο και πολλές δικτατορίες.

2021
Η στασιμότητα έδωσε τη θέση της στη χρεοκοπία σε όλους τους τομείς και τη διαφαινόμενη συρρίκνωση του έθνους.

Ο 21ος αιώνας είναι εδώ και είναι στα χέρια των σημερινών Ελλήνων.

Θα τον αφήσουμε να γίνει ο αιώνας της εξαφάνισης του ελληνισμού ή ο αιώνας της νέας εκτίναξης προς τα πάνω; Θα είμαστε εμείς εδώ σήμερα που θα προδώσουμε μια ιστορία χιλιετιών; Τόσο ανίκανοι, φοβητσιάρηδες και προδότες είμαστε;

Κανένα έθνος δεν εξαφανίστηκε από επαναστάσεις και πολέμους. Αντίθετα, σε πολλές περιπτώσεις, όλα αυτά λειτούργησαν ευεργετικά και μεγαλούργησε.

Τα έθνη καταστρέφονται μόνο από παραίτηση και παρακμή.

thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου