Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αν δεν ενεργοποιήσουμε τα Κέντρα Κράτησης …Η Βόμβα θα σκάσει στα χέρια μας!


A South African mob runs on the main road near the Reiger Park informal settlement outside Johannesburg, South Africa, Tuesday, May 20, 2008. Clashes pitting the poorest of the poor against one another have focused attention on complaints that South Africa's post-apartheid government has failed to deliver enough jobs, housing and schools to go around. (AP Photo/Jerome Delay)

Αν κάποιοι αναμένουν οτι η Ε.Ε  θα λυπηθεί την Ελλάδα και τους κατοίκους της και θα  πάρει τους λαθρομετανάστες και τους «Πρόσφυγες » στην Ευρώπη έχουν μαύρα μεσάνυχτα !

Η Ευρώπη είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα και ότι άλλο χρειαστεί αρκεί να μην τους έχει στα πόδια του και μάλιστα όταν βλέπουν την άνοδο των Εθνικιστικών κομμάτων στην Ευρώπη που θα σαρώσουν στις επερχόμενες εκλογές!

Αν η Ελλάδα δεν αλλάξει και να αρχίσει να βάζει τα πράγματα στην σωστή τους βάση μέχρι το καλοκαίρι η βόμβα που λέγεται λαθρομεταναστευτικό  κατά άλλους προσφυγικό θα εκραγεί στα χέρια μας με αποτελέσματα που δεν είναι προβλέψιμα!

Μπορεί η Κυβέρνηση να αεροβατεί και να πιστεύει οτι θα αλλάξει την νοοτροπία των Ευρωπαίων , θα αναγκαστεί να αλλάξει η ίδια και μάλιστα τρέχοντας  πίσω από τις εξελίξεις !

45

Άμεσα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών που δεν είναι (πρόσφυγες) ώστε να δοθεί το μήνυμα σε λαθροδιακινητές αλλά και λαθρομετανάστες !( Το δηλώνει σε όλους τους τόνους και  παντού και ο Έλληνας Επίτροπος αρμόδιος για την Μετανάστευση της Ε.Ε Αβραμόπουλος)

Αποτροπή στο Αιγαίο απο το Λιμενικό ΕΛ.ΑΣ και Πολεμικό Ναυτικό και απο το Στρατό στον Έβρο άμεσα …Τι κατάλαβε ακόμη και ο Καθηγητής και πρώην Υπουργός αριστερών καταβολών Πανούσης και δεν το παίρνει χαμπάρι ο Υποστράτηγος Τόσκας ;

Εκτός και αν ο Τόσκας δεν τον ενδιαφέρει τι θα συμβεί στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες α,λλά μόνο να κρατήσει την καρέκλα του Υπουργείου του ,για όσο καιρό ακόμη θα υπάρχει αυτή η Κυβέρνηση!

Στο ΥΠΕΘΑ αν δεν πάρουν χαμπάρι οτι ο Στρατός δεν είναι για να κάνουν κοινωνική πολιτική άσχετοι στη πολιτική Ηγεσία με την Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων ,που σκορπάμε τα Υλικά και τα αποθέματα των Ενόπλων Δυνάμεων για ταΐσουν και να κοιμίσουν τους πεινασμένους όλου του κόσμου …Την βάψαμε !

Τα στοιχεία που το ΓΕΕΘΑ έδωσε πρίν την κατασκευή των Hot-Spots   για την δράση των Ενόπλων δυνάμεων είναι τρομακτικά …Ο ΑΝΥΕΘΑ που δεν είχε χθες ιδέα οτι οι Λαθρομετανάστες κατέλαβαν το Καστελόριζο μοιράζει εντολές στις Μονάδες ζητώντας επιτακτικά και άλλες Μερίδες φαγητού για τους Λαθρομετανάστες !

Ούτε Πόλεμο να είχαμε…7800 μερίδες φαγητού καθημερινά στους λάθρο απο το Στράτευμα!

_6301568

Τι έχουμε να δούμε ακόμη ένας Θεός το ξέρει …Λες  και έχουμε Πόλεμο ,λες και  δεν έχουμε εμείς στην Πατρίδα μας  ανθρώπους που πεινάνε ,που δεν έχουν σπίτια και που κρυώνουν στο Καταχείμωνο !

002

Σας παραθέτουμε τι προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στους λάθρο που ήρθαν με το έτσι θέλω στην Πατρίδα μας …Όλα αυτά σύμφωνα με τις Οδηγίες και τις εντολές τις Πολιτικής Ηγεσίας Καμμένου και Βίτσα για να μην ξεχνιόμαστε!

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ για την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στους Λάθρο …

metanastes-sisitio-12

Οι ΕΔ στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας αντιμετώπισης της οξείας ανθρωπιστικής κρίσης που έχει προκληθεί από τις αυξημένες προσφυγικές ροές και υλοποιώντας σχετικές διαταγές της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, από τα τέλη Αυγούστου 2015 παρέχουν συνδρομή στους αρμόδιους πολιτικούς φορείς στην διαχείριση των σχετικών προβλημάτων ως ακολούθως:

α. Στελέχωση του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου Μετανάστευσης (ΚΕ.Σ.Ο.ΜΕ.) με 2 στελέχη των ΕΔ καθημερινά.IMG_1122

β. Διάθεση 3 Στρατοπέδων για τη χρήση τους ως Κέντρα Πρώτης Υποδοχής στη Λέσβο (Παραδέλι), Λέρο (Λεπίδα) και Κω (Λινοτόπι).

γ. Διάθεση προσωπικού των ΕΔ για την συνδρομή του έργου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής.

δ. Διάθεση εφοδίων και υπηρεσιών στα κέντρα πρώτης υποδοχής και προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων, στις παραμεθόριες Νήσους και στην Αττική αντίστοιχα, για την παρασκευή περίπου 2600 μερίδων χ3 συσσιτίου ημερησίως…Δηλαδή πρωινό -μεσημεριανό και βραδυνό και αυτό γίνεται απο την 20 Αυγούστου , μέχρι και σήμερα …Ήμαστον !

Μέχρι τώρα έχουν διατεθεί συνολικά περί τις 135.000 Χ3 μερίδες  καθημερινού συσσιτίου…Απίστευτο !

ε. Διάθεση σκηνών και μερίδων σίτισης στο Νομό Μαγνησίας.

στ. Διάθεση μηχανημάτων και υπηρεσιών για τη διαμόρφωση των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής (Hotspot) σε Λέσβο, Λέρο, Κω και Χίο. Η διαμόρφωση των Hotspots πέραν της μεταφοράς των οικίσκων προϋποθέτει και την κατάλληλη διαμόρφωση του εδάφους/διάστρωση υλικού, διαδικασίες για τις οποίες διατίθενται μηχανήματα/προσωπικό των ΕΔ.

Έχει ολοκληρωθεί ήδη η διαμόρφωση του Hotspot Λέρου με τη μεταφορά 110 οικίσκων με μέσα του ΣΞ.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν και τους παίρνουν τα σπίτια για ένα κομμάτι ψωμί …Τα κοράκια που τα βαφτίσαμε Επενδυτές !

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου