Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Παρέμβαση ΗΠΑ για Ελλάδα!

shhhm
  «Συμφωνούν σε όλα» σύμφωνα με πηγές, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χτες. 
Παρών κατά το τηλεφώνημα, ήταν και ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Οι πληροφοριές που διέρρευσαν θέλουν τον πρωθυπουργό και τον κ. Λιου, να συμφώνησαν για άμεση αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ώστε να κλείσει μια «πόρτα» από τις πολλές που καλείται να κλείσει τόσο η Ευρώπη όσο και η χώρας μας.
Οι δυο άντρες κατέληξαν πως η Ε.Ε δεν αντέχει ταυτόχρονα δυο κρίσεις, δηλαδή αυτή του προσφυγικού αλλά και την οικονομικής, με αποτέλεσμα οι ΗΠΑ, να στηρίζουν την Ελλάδα και την στάση της για άμεση ολοκλήρωση της αξιολόγησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου