Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αφιερωμένο για να τελειώνει το παραμύθι για το DNA των Ελλήνων

Εκτός από την έρευνα του Α.Π.Θ. και των γενετιστών της ομάδας Τριανταφυλλίδη και την συνεργασία με ξένους επιστήμονες, έγινε μία μεγάλη έρευνα από το πανεπιστήμιο Στάνφορντ των Η.Π.Α και το πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας, σε συνεργασία με δίκτυο επιστημόνων, κατέδειξε με σαφήνεια ότι οι Έλληνες δεν επηρεάστηκαν γενετικά ούτε από Σλάβους ούτε από Τούρκους , και έτσι απορρίφθηκαν τελειωτικά και οι περιβόητες θεωρίες του Φαλμεράγιερ. Έτσι, παρουσιάζεται η σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγιερ, τις οποίες είχαν υιοθετήσει πολλοί ανθελληνικοί κύκλοι, οι οποίες πλέον καταρρίφθηκαν με σαφήνεια. Αυτές οι θεωρίες, σύμφωνα με τους γενετιστές διεθνώς δεν έχουν καμία επιστημονική υπόσταση (και είναι καθαρά πολιτικής φύσεως). Πλέον όλες αυτές οι ύποπτες θεωρίες καταρρίφθηκαν όχι μόνο από μία έρευνα αλλά από επτά μεγάλες διεθνείς έρευνες Ευρωπαίων και Αμερικανών επιστημόνων.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου