Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ. NEA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Μπροστά η ΝΔ, με 23,7%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (19,4%) – Τρίτη η Χρυσή Αυγή! ΕΚΤΟΣ Βουλής το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες (ΦΩΤΟ)

0c8442115b78aa01d6dac7fc9a581018_L
Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατία, με ποσοστό 23,7%, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (19,4%) διαπιστώνει νέα δημοσκόπηση, που διενέργησε η εταιρεία Metron Analysis, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Ειδικότερα, η ΝΔ προηγείται κατά 4,3% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ως τρίτο κόμμα, στην πρόθεση ψήφου, αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή, με ποσοστό 5,1%. Στη τέταρτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ, με 4,7%, ενώ ακολουθούν Δημοκρατική Συμπαράταξη, με ποσοστό 4,2%, και Ένωση Κεντρώων, με ποσοστό 3,7%. Σημειώνεται ότι, με βάση τα πορίσματα της δημοσκόπησης, εφόσον διεξάγονταν βουλευτικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή, θα είχαμε Βουλή 6 κομμάτων και αυτό διότι, τόσο το Ποτάμι (2,2%), όσο και ο κυβερνητικός εταίρος Ανεξάρτητοι Έλληνες (2,3%) δεν συγκεντρώνουν το 3% των ψήφων, που απαιτείται για την είσοδό τους στη Βουλή. Εκτός Βουλής παραμένει και η Λαϊκή Ενότητα, με ποσοστό 2,1%.


diaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου