Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μα πόσο ζώα – Λουόμενοι σκότωσαν δελφίνι για να βγάλουν selfies

Δελφίνι ξεψύχησε στα χέρια λουόμενων, την ώρα που προσπαθούσαν να βγάλουν selfie μαζί του.
Ολα ξεκίνησαν όταν ένας άντρας έβγαλε, προφανώς προς διασκέδασή του και χωρίς να σκεφθεί καθόλου το άτυχο ζώο, από το νερό. Αμέσως μαζεύτηκε κόσμος γύρω του και άρχισαν να περιεργάζονται το δελφίνι, ενώ γρήγορα πήραν «φωτιά» το κινητό, καθώς μικροί και μεγάλοι ήθελαν μια selfie με το δελφινάκι. Κανείς όμως δεν σκέφθηκε ότι το δελφινάκι βρισκόταν έξω από το φυσικό του περιβάλλον και ότι αν δεν το επέστρεφαν στη θάλασσα αργά ή γρήγορα θα ξεψυχούσε. Πράγμα που συνέβη.





Το σοκαριστικό είναι πως ακόμη και μετά το θάνατό του, οι άνθρωποι στην παραλία συνέχιζαν να βγάζουν φωτογραφίες με το νεκρό ζώο.

Το παραπάνω συμβάν έγινε σε ένα θέρετρο της Σάντα Τερεσίτα στην Αργεντινή και προκάλεσε τις άμεσες αντιδράσεις του Οργανισμού Άγριας Ζωής της Αργεντινής, καθότι το συγκεκριμένο δελφίνι είναι υπό εξαφάνιση – μόνο 30.000 του συγκεκριμένου είδους (La Plata ή αλλιώς Franciscana) υπάρχουν στον κόσμο, τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται στις θάλασσες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης και της Βραζιλίας.

Πηγη trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου