Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Αλλάξετε Το STATUS Στα Ταχυδρομεία Από Κομουνιστικά Σε Ιδιωτικά!!! Γελάει Όλη Η Υφήλιος Με Την Πολιτική Ιδεολογία Τους…

Το μεσημέρι χθες,  έγινε η επίσημη παρουσίαση της αναμνηστικής σειράς γραμματοσήμων από την κόκκινη διοίκηση των Ταχυδρομείων.
Τα νέα γραμματόσημα, που είναι αφιερωμένα στα «75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ»,
απεικονίζουν τους κομμουνιστές Βαρδή Β. Βαρδινογιάννη, Μανώλη Γλέζο, Στέλιο Ζαμάνο, Κώστα Μαραγκουδάκη και Απόστολο (Λάκη) Σάντα, «στα πρόσωπα των οποίων τιμώνται εκατομμύρια αγωνιστές και αγωνίστριες που συσπειρώθηκαν κάτω από τη σημαία μίας ενιαίας πατριωτικής απελευθερωτικής οργάνωσης», σύμφωνα με τους κομμουνιστές επικεφαλής των Ταχυδρομείων. Μάλιστα, στην παρουσίαση έδωσαν το παρών οι τέσσερις εξ’ αυτών – που βρίσκονται εν ζωή- καθώς και εκπρόσωποι της οικογένειας του Σάντα. Πρόκειται σίγουρα για μια… πολύ καλή ιδέα, μιας και όλος ο κόσμος είχε την ευκαιρία να… φτύνει κάποιους εξ’ αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα, για να κάνουν την Μακεδονία και την Θράκη μας επαρχίες της Μεγάλης Βουλγαρίας! Ντροπή σας ρε ξεφτίλες των ΕΛΤΑ, που κομματικοποιήσατε μια δημόσια υπηρεσία, η οποία ως γνωστόν είναι και χρεοκοπημένη και συντηρείται από τις τσέπες των φορολογουμένων για να κάνουν κάποιοι τα ρουσφέτια τους και τα μνημόσυνα στους πρωτομάστορες του εμφυλίου….

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου