Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Μέσα σε μία εβδομάδα 4 υπουργοί της χρεοκοπημένης Ελλάδας, επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ: Κουντουρά, Καμμένος, Φίλης, Μπαλτάς!

 Οικογενειακός τουρισμός 5 ημερών, για δύο υπουργούς στη Νέα Υόρκη, με το…”Aristos Travel”!
Ο μακαρίτης Αριστοτέλης (Αρίστος) Ωνάσης, άφησε χρήμα για να χρησιμοποιηθεί για καλούς σκοπούς.
Και οι διαχειριστές του ”Ωνάσειου”, αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα, ούτε κρατικοί φορείς να τους ελέγξουν, ”φροντίζουν” να το ”χρησιμοποιούν” ανάλογα:

Πληρώνοντας κάθε 1-2 χρόνια, τα έξοδα σε… ”ευάλωτους” υπουργούς, τις οικογένειές τους, εξαγορασμένους ”δημοσιογράφους” και λοιπούς, γιά ολίγων ημερών διακοπές και ψώνια στη Νέα Υόρκη, τυπικά γιά να ”παρευρεθούν” στα εγκαίνια κάποιας έκθεσης του ”Κέντρου”.

Εφέτος, την τιμητική τους έχουν, οικογενειακά, οι υπουργοί Παιδείας Νίκος Φίλης και Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς. Σίγουρα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους και αυτή των μελών οικογενειών τους, καλά εστιατόρια, ειδικά καλά καταστήματα κλπ. Από κοντά και… ”σύμβουλοι-βοηθοί”. Σύνολο 10 άτομα, με άγνωστο τον αριθμό… ”δημοσιογράφων”.

Δεν γνωρίζουμε αν το ”Ιδρυμα Ωνάσης” θα τους μεταφέρει ομαδικά και στα πολυκαταστήματα (outlet) βόρεια της πόλης Νέας Υόρκης, με… λεωφορείο, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Και η Ομογένεια ”ενθουσιασμένη” αναφωνεί: ”ΟΛΟΙ τα ίδια ΣΚΑΤΑ είναι, είτε ΠΑΣΟΚ-οι, είτε Νεο-Δημοκράτες, είτε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γι’ αυτό καταστράφηκε η Ελλάδα”.

Ο υπουργός Παιδείας θα έχει και μία… ”σημαντική συνάντηση”: Με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, γιά να συνευλογηθούν, συνφωτογραφηθούν. Στις 5 ημέρες, ΔΕΝ θα έχει άλλη συνάντηση ή επαφή ή παρουσία σε κάποια -έστω ομογενειακή- εκδήλωση. Ο υπουργός Πολιτισμού, μηδενικές επαφές. Εκτιμούμε ότι κι εφέτος στην ξενάγηση, ειδικά στα… καταστήματα, θα είναι ”αρχηγός” η τακτική του ”Ωνάσειου”, κ. ‘Αννα Παναγιωταρέα, αφού ο σύζυγός της θα κάνει την παρουσίαση στα εγκαίνια, βράδυ 23 Μαρτίου ’16.

Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, τα μνημόνια τσακίζουν μισθούς και συντάξεις, παιδιά και οικογένειες υποφέρουν, αλλά ασυνείδητοι, ανεύθυνοι ”καραγκιόζηδες”, που υποδύονται τους υπουργούς σε κυβερνήσεις διαπλεκόμενων (δεξιές ή αριστερές), κάνουν ”τουρισμό” στις ΗΠΑ γιά δεκαετίες (και η Ομογένεια ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ και τους ”στολίζει” άσχημα).

Σημ. 1: Τα εγκαίνια της έκθεσης Τετάρτη 23 Μαρτίου, αλλά υπουργοί και συγγενείς, ήρθαν στην Νέα Υόρκη, το Σάββατο 19 Μαρτίου ’16.

Σημ. 2: Στις ΗΠΑ, αν πολιτικός (υπουργός ή βουλευτής, γερουσιαστής), δεχτεί δώρο -γιά ανεπίσημο ταξίδι στο εξωτερικό- αεροπορικό εισιτήριο και διαμονή-διατροφή από εταιρία, κερδοσκοπική ή μη, χάνει την ”καρέκλα” του, με συνοπτικές διαδικασίες Επιτροπής του Κογκρέσσου.

kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου