Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Και ο Κούλογλου λέει τα Σκόπια "Μακεδονία"...



Ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε από την αναφορά του κ. Γιάννη Μουζάλα στα Σκόπια, ως "Μακεδονία", έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλες περιπτώσεις πολιτικών και δημόσιων προσώπων, οι οποίοι έχουν επίσης κάνει την ίδια αναφορά...
Μπορεί το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος να αναθεώρησε τα λεγόμενα του και να χαρακτήρισε "λεκτικό λάθος" την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, ωστόσο η αναφορά του Στέλιου Κούλογλου δεν θεωρείται "λάθος"... 
Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κούλογλου έχει μιλήσει
επανειλημμένα για την ονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία και θεωρεί πως πλέον η Ελλάδα, έχει να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά ζητήματα, από το Σκοπιανό. 
Συγκεκριμένα ο κ. Κούλογλου είχε πει στο παρελθόν ότι: "αποκαλώ την Μακεδονία με το όνομα της. "Μακεδονία" όπως και ο υπόλοιπος κόσμος. Η Ελλάδα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να διατηρήσει την "τιμή" της και πραγματικά δεν ξέρω τι λύσεις μπορεί να βρεθούν, αλλά αυτά τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν. Η Ελλάδα καλείται να αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρές προκλήσεις σήμερα".

Η πολιτικοί που υποτίθεται ξαφνιάστηκαν από την αναφορά του κ. Μουζάλα, είτε έχουν ανεπαρκή μνήμη, είτε μας κοροϊδεύουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου