Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΤΡΟΜΟΣ στον ΣΥΡΙΖΑ! Φόβοι κατάρρευσης...

Εκφράστηκαν αρκετές διαφωνίες κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε σχέση με το μεταναστευτικό. Πρόκειται για συνέχεια της συνεδρίας, η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.
Εν τέλει το κείμενο εγκρίθηκε από την προεδρική πλειοψηφία, ενώ τα μέλη που ανήκουν στην κίνηση των 53 το καταψήφισαν. Εκφράζονται λοιπόν οι πρώτες ανησυχίες για την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην ουσία οι δύο πλευρές ήρθαν σε ρήξη. 
Έτσι λοιπόν οι Χ. Γολέμης, Π. Λάμπρου, Μ. Σαρρής και Μ. Υδραίος καταψήφισαν το κείμενο, ζητώντας περισσότερη σαφήνεια σε ορισμένα σημεία, ώστε να σιγουρευτούν πως δε θα παραβιαστεί η συνθήκη της Γενεύης.
Ήδη, οι διαφωνίες μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης έχουν προκαλέσει ρωγμές στην κυβερνητική σταθερότητα και υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες για διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Αν καταρρεύσει η κυβέρνηση, τότε αυτό θα γίνει ταχύτατα και η κατάρρευση θα φέρει τις ανάλογες "αλλαγές" στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου