Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ακραία Πονηρή Εξίσωση Κινδύνων!




Κώστα Δημ. Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)
Δυστυχώς αντί να έχουμε: Άσκηση πολιτικής, υφίσταται: εξάσκηση κομματισμού !.....
Ό,τι και να συμβεί .... κομματικοποιείται, γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης. 
Το εκφυλιστικό αυτό φαινόμενο δεν είναι δικό μας αποκλειστικά. Απαντάται και σε άλλες δυτικές χώρες.
Με αφορμή τα αποτρόπαια τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της Ευρώπης, που συγκλόνισαν και τρόμαξαν τους πάντες, κάποιοι ανησύχησαν για την επικείμενη αναπόδραστη άνοδο των Ακροδεξιών στις χώρες τους (!).
Εδώ ο κόσμος καίγεται και .......

Όταν ο ISIS απειλεί, κατεξοχήν την Γηραιά Ήπειρο, αρκετοί (ΚΟΜΜΑΤΟΠΛΗΓΙΚΟΙ, ΚΟΜΜΑΤΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ) αισθάνονται τον τρομερό κίνδυνο, όχι άμεσα/ απευθείας αλλά ... έμμεσα. Κάτι σαν .... καραμπόλα από σπόντα μπιλιάρδου. 
Δεν ανησυχούν τόσο για τα τρομοκρατικά χτυπήματα, το προσφυγικό, το (λαθρο) μεταναστευτικό, όσο ότι, εξαιτίας τους,  θα ενισχυθούν (αναπόφευκτα) τα Ακροδεξιά κόμματα όπως: Νεοναζί σε Γερμανία - Αυστρία, Λεπέν Γαλλία, Λίγκα Ιταλία, Χ.Α Ελλάδα, κ.α.
Αφελής απορία:
ΟΙ Ακροδεξιοί των δυτικών κρατών ΕΕ και USA ευθύνονται (και σε τί ποσοστό;) για τον διαμελισμό της π. Γιουγκοσλαβίας, το Αφγανικό, το Ιρακινό, τις συρράξεις στη Συρία, Λιβύη, τον κατακλυσμό από προσφυγο(λαθρο) μετανάστες, τον εξοπλισμό των Τζιχαντιστών; Ή μήπως "Δημοκρατικές" Κυβερνήσεις; 
Πότε επιτέλους θα πάψει η υποκρισία, ο αμοραλισμός, η εμετική αλληλοκοροϊδία και ο αισχρός κομματισμός; 
Χανόμαστε αλλά δεν σοβαρευόμαστε δυστυχώς!.....
ΥΓ Προφανώς κάποιοι ΠΟΝΗΡΟΒΛΑΚΕΣ  ταγοί αντί να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί τον Ισλαμικό κίνδυνο, επιλέγουν να υψώσουν το: σκιάχτρο / μπαμπούλα/ μορμολύκειο των Ακροδεξιών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου